3 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 29 maart 2019

Geloof het of niet: het is alweer vrijdag! De week is weer voorbij gevlogen. Tijd om iets leuks te gaan doen! In Delft staat er weer genoeg op de agenda. Dit is er bijvoorbeeld te doen van 29 tot en met 31 maart: 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kledingruil voor kinderkleding

Foto: Delft MaMa

Als ouder weet je het wel: twee keer knipperen, en je kind is alweer uit zijn of haar kleding gegroeid. Stichting Delft MaMa organiseert daarom een kledingruil met kinderkleding. De regels zijn simpel: jij neemt goede kleding mee die je kinderen zelf niet meer dragen, en vervolgens mag je tussen de kleertjes van anderen snuffelen. Alles wat aan het einde van de sessie overblijft, wordt aan het goede doel gegeven.

Wiewatwaar: Zaterdag 30 maart van 10.00 tot 12.00 op de Van der Leleijstraat. Kijk hier voor meer info. 

Pubquiz bij Cultuurlab

cultuurlab delft

Iedere laatste vrijdag van de maand kun je terecht bij Cultuurlab voor een pubquiz over sport, actualiteit, film en nog veel meer. Je werkt in groepjes van vier tot zes personen. Pubquizmaster Paulus zorgt ervoor dat je een leuke avond hebt! Ook vrijdag 29 maart staat er weer eentje op de agenda! Vanaf 20.00 uur kan jij al je kennis in de strijd gooien.


Meer over Cultuurlab ontdekken?

Cultuurlab vrijetijd en uitgaan

Brabantse Turfmarkt 9, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Dames Zwemfeest

zwembad in delft zwemmen
ANP

Moeders opgelet! Hou jij net zoveel van zwemmen als je kleintje? Dan heb je deze zaterdag de gelegenheid samen met je kids in het water te springen. Zwembad Kerkpolder organiseert namelijk een dames zwemfeest. Tijdens het zwemmen zal er volop muziek draaien. Gezellige quality time met je dochter. Heb je een zoontje van 7 jaar of jonger? Dan mag hij ook mee.

Wiewatwaar: zaterdag 30 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur. De kosten zijn €5.20 per persoon. Heeft je kind nog geen A diploma? Let dan even op: per volwassenen mogen maximaal twee kinderen zonder zwemdiploma mee.


Meer over Zwembad Kerkpolder Delft ontdekken?

Zwembad Kerkpolder Delft zwembaden

Kerkpolderweg 1, Delft

Bekijk meer:zwembaden
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.