Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 17 januari 2020

Het is weer bijna weekend! Zoals je van ons gewend bent, sturen we je het weekeinde in met wat leuke uittips. Dit is er zoal te doen van vrijdag 17 januari tot en met zaterdag 19 januari in Delft.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bierfestival bij Virgiel

Attentie bierliefhebbers! Bierwinkel Hoptic (voorheen Flink Gegist) organiseert een bierfestival met heel veel brouwerijen uit binnen- en buitenland. Het festival vindt dit jaar plaats bij studentenvereniging Virgiel, op Oude Delft 57. Voor €20,80,- koop je een toegangskaartje, een speciaal glas en vijf biermuntjes. Kijk hier voor meer info. 

Hoptic Festival 2020

Delfts Open ‘Mens Erger Je Niet’ Kampioenschap

Mens Erger Je Niet’! Dit legendarische bordspel speel je tijdens de eerste editie van dit open toernooi in het Brouwhuis. Bestel een lekker biertje en erger je niet. Wie weet als eerste zijn pionnen in vijf rondes thuis te brengen en de kampioenstitel te pakken? Het Brouwhuis zorgt voor de sfeer en wat lekker hapjes tussen de rondes door.

Delfts Open ‘Mens Erger Je Niet’ Kampioenschap

Steely Fan speelt Steely Dan

Foto: Steely Fan / Rietveld Theater

Fan van Steely Dan? Dan moet je dit weekend naar het Rietveld Theater. Steely Dan beleefde eind jaren 70 de grootste populariteit met nummers als ‘Rikki Don’t Lose That Number’, ‘Do It Again’ en ‘Reelin’ In the Years’. De échte band nog eens zien zit er niet meer in, maar Steely Fan geeft je de kans om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn.

A True Steely Dan Experience

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.