Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x leuk om te doen in december in Delft

Aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness 3 december 2019
December is een feestmaand en dat is te merken bij Lunchcafé Healthy & Happiness! Er zijn een aantal leuke aanbiedingen en events die je niet mag missen. We zetten ze voor je op een rijtje.
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Lichtjesavond

Het lunchcafé aan de Brabantse Turfmarkt sluit normaal rond 19.00 uur, maar met Lichtjesavond op 10 december is de zaak ’s avonds gewoon geopend. Neem plaats onder de heaters op het terras of warm binnen op met een warme chocolademelk. Er zijn deze avond twee speciale aanbiedingen: een borrelplank voor twee personen inclusief biertje van te tap kost maar €15,-. Heb je trek in een avondmaaltijd? Voor €15,50 krijg je een huisgemaakte burger met biertje van de tap.

Live muziek op 22 december

Relaxen en luisteren naar live muziek: een betere besteding van de zondagmiddag is er wat ons betreft niet. Marloes Anijs treedt op 22 december van 15.00 tot 18.00 uur op bij Lunchcafé Healthy & Happiness. Bestel er een drankje en een borrelplank bij en je zit gebeiteld. Reserveren is gewenst: dat kan via 015-7858805. Kun je de 22ste niet? In het nieuwe jaar kun je elke laatste zondag van de maand genieten van live muziek bij Healthy & Happiness!

Uit eten met kerst

Op tweede kerstdag is Healthy & Happiness de hele dag geopend. Kom kerstontbijten, lekker lunchen of uitgebreid dineren. Voor €45,- geniet je van een viergangendiner. Wil je er een bijpassend wijnarrangement bij? Dan betaal je €62,50. Reserveren voor het diner is verstandig, dat kan via 015-7858805.

Meer over Lunchcafé Healthy & Happiness ontdekken?

Lunchcafé Healthy & Happiness lunch

Geopend09:30 - 19:00

Brabantse turfmarkt 61, Delft

Bekijk meer:lunch
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.