Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

25 jaar IKEA: volwassenen-ballenbak en bowlen op de badkamerafdeling

Door Iris Olsthoorn 5 mei 2017

IKEA Delft bestaat 25 jaar! Dat vieren ze op 11 en 12 mei groot. En als we groot zeggen, dan bedoelen we ook gróót. Want naast dat ze 25 uur (!) achter elkaar open zijn, mag je als volwassene in de ballenbak, zijn er kookworkshops en kan je een wedstrijdje doen wie het snelste een garderobekast in elkaar zet.

Vanaf donderdagavond om 20.00 uur staat het hele warenhuis op zijn kop. Je kan je tijdens dit feestje uren vermaken. In het magazijn staat een megaballenbak met honderdduizend ballen. Er kookworkshops van bekende foodies zoals Chickslovefood en Laura’s Bakery. Voor het muzikale vermaak speelt er een band van IKEA-personeel. Je kan bowlen op de badkamerafdeling of je kan jouw skills showen tijdens een wedstrijdje bedden opmaken. Dit is pas een kleine greep uit het megaprogramma wat IKEA voor zijn feestje opstelt.

Delfts feestje

Natuurlijk is Delft lekker betrokken bij dit feestje. De burgemeester komt de boel feestelijk openen op donderdagavond. Ipse de Bruggen heeft speciaal voor dit jubileum een exclusieve kussencollectie ontworpen die alleen tijdens deze 25-uurs marathon te koop is.


Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft woonwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Olof Palmestraat 1, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.