Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je je huisdier naar toe brengen als je op vakantie bent

Door Iris Olsthoorn 3 juli 2019

Lekker! De vakantie komt er weer aan. Waarschijnlijk lig jij straks ergens te genieten in de zon. Maar wat nu als je trouwe viervoeter niet mee kan op reis? Geen nood! Wij zochten een aantal fijne katten- en hondenopvang opties in Delft voor je uit. Zelfs op je cavia’s en vissen wordt gepast.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Opvang in een hondenpension of -crèche

Hondencrèche de Witte Wolven
Foto: Facebook Hondencrèche de Witte Wolven

Als je op vakantie gaat, kun je je hond naar een hondenpension of – crèche brengen. In Delft zitten twee kleine hondenopvangplekken die je trouwe viervoeter ook in de vakantie opvangen: Hondencrèche de Witte Wolven en Doggie Place Hondenopvang. Hier stoppen ze je hond niet een een kale schuur met hokken, maar vangen je hond op in een liefdevolle en huiselijke omgeving. In de buurt van Delft zitten nog meer hondenopvangplekken zoals Dierenpension en Hondenschool Pijnacker.

Hondenopvang bij een gastgezin

Hond

Wil je dat je hond alle aandacht krijgt op zijn opvangadres? Dan kun je hem tijdens je vakantie naar een gastgezin brengen. Er zijn verschillende websites waar je een tijdelijk baasje in Delft voor je hond kunt vinden zoals: pawshake.nl, care.com, petbnb.nl en hondenopvang.nl.

Opvang in je eigen huis

Kat Poes

Je hond kan natuurlijk niet dagenlang alleen thuis zijn, maar andere huisdieren zoals katten, knaagdieren of vogels kunnen dat wel. Voor deze dieren kun je een oppas aan huis regelen, die je huisdier elke dag in zijn vertrouwde omgeving komt verzorgen. In Delft zitten verschillende bedrijfjes die deze service aanbieden zoals: Dierenspeciaalzaak Het Westen, animalcare4u, Pets inn en speciaal voor katten Kattenbescherming Nederland.

Bij de kinderboerderij

Knaagdieren of vogels kun je ook onderbrengen bij de kinderboerderijen in Delft. Zowel Stadboerderij BuytenDelft als Kinderboerderij Tanthof kunnen tegen een kleine vergoeding je konijn, cavia, parkiet of papegaai een veilig onderkomen bieden. Zo kun je met een gerust hart van je vakantie genieten.

Vissenopvang

vissenasiel delft
Danny Stolk met onderin zijn favoriete vis: de zoetwaterrog

Geen grap: zelfs je vissen kunnen uit logeren als jij op vakantie hebt! Ze worden liefdevol opgevangen door Danny van het Vissenasiel. Voor €1,- per dag verzorgt hij je vissen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.