Single van de week Clementina: ‘Altijd aan elkaar vast geplakt zitten, dat is niets voor mij’

Door Iris Olsthoorn 21 februari 2019

Willen je vrienden je koppelen maar vind je liever zelf de ware, ben je al met heel tinderend Delft op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie? Wij interviewen de leukste singles uit Delft. Deze week: Clementina (48)

Naam:  Clementina Kuipers
Leeftijd: 48
Haarkleur: bruin
Kleur ogen: bruin
Lengte: 1.86
Favoriete eten: Mijn zelfgemaakte groenteschotel uit de oven, met gegratineerde kaas.
Huisdieren:  Twee katten, het zijn weeskatten uit Frankrijk
Kinderen:  Nee
Liefde op het eerste gezicht?   Nee! Leuk in de film, maar niet in echt.

Zelfstandige vrouw, maar wel graag gezellig

“Ik ben een heel zelfstandige vrouw die haar dingen graag zelf regelt. Maar wel eentje die heel erg geniet van gezelligheid om haar heen. Ik onderneem heel graag dingen met mijn vrienden. Ik ga geregeld uit eten of hou een spelletjesavond. Binnenkort ga ik met een vriendin een weekend naar Concert at Sea. Ik heb twee jonge neefjes waar ik graag mee op pad ga. Dat klinkt misschien alsof ik altijd weg ben, maar ik vind het ook heerlijk om thuis lekker te tutten en te Netflixen, hoor.”

Gaan en staan waar je wilt

“Ondertussen ben ik ruim vijftien jaar vrijgezel. Het grootste voordeel vind ik dat ik lekker kan gaan en staan waar ik wil. Om me heen zie ik veel liefdevolle relaties, maar ook wel een paar waarbij ik denk: als het zo moet, hoeft het van mij niet.

Het grote nadeel aan single zijn, is dat je altijd overal alleen heen moet, alles alleen moet ondernemen. En dat als je een keertje een rotdag hebt, je thuis komt in een leeg huis. Ik heb zat lieve vrienden die ik kan bellen, maar toch is dat anders.”

Geen geplak

“Ik vind humor heel belangrijk in een relatie. En dat ieder zijn eigen ding nog blijft doen. Alles samen doen, alleen bij de gedachte al krijg ik vlekken in mijn nek. Brr! Dat had ik al toen ik een tiener was. De hele dag aan elkaar vast geplakt zitten, dat is niets voor mij. Als je je eigen ding doet, heb je elkaar aan het einde van de dag tenminste iets te vertellen.

Inmiddels sta ik wel weer open voor een relatie. Ik heb er heel lang geen behoefte aan gehad. Ik was vooral druk met mezelf. Nu zit ik een stuk lekkerder in mijn vel en heb ik wel weer zin om nieuwe dingen te proberen. De perfecte date … (lange stilte). Verras me, doe eens gek!

Wil jij je ook opgeven? Of heb je een berichtje voor Clementina? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met in het onderwerp ‘single’. 

De single van vorige week:

Single van de week Anna: ‘Ik ben altijd in voor een spontane actie’

Willen je vrienden je koppelen maar vind je liever zelf de ware, ben je al met heel tinderend Delft ...

Meer over

Delftenaren

adv.