Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lief! Agenten bezoeken zieke Mikey in het ziekenhuis

Door Jantine van den Hoven 1 november 2016

Mikey ligt helaas al een aantal dagen in het ziekenhuis. De jonge Delftenaar is helemaal idolaat van de politie en dat bracht een vriendin van de familie er toe om een verzoekje te doen bij de Delftse politie. Of ze heel misschien even langs zijn kamer in het Reinier de Graaf zouden willen gaan…?

Bianca Wijnmaalen stelde de vraag en schreef: “Ik weet zeker dat jullie dan beloond worden met het mooiste cadeau dat jullie kunnen krijgen…en dat is een stralende glimlach van een klein mannetje die al zijn hele leven apetrots is op jullie.”

Het verzoek kreeg gehoor. Dinsdagmorgen zijn de agenten Marco en Dave in het ziekenhuis langs geweest. De politie schrijft er over op Facebook: “Mikey had ondanks de vervelende omstandigheden, waarin hij zich bevindt, een prachtige morgen, toen plots twee agenten bij hem in de ziekenhuiskamer stonden. Mikey heeft enorm genoten van de aandacht van onze agenten van Politie Delft!”

Natuurlijk hoopt iedereen dat Mikey snel uit het ziekenhuis is zodat hij de agenten weer eens ‘in het wild’ tegen kan komen.

adv.