Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Tom: ‘Ik kijk hier altijd graag naar hoe de chef aan het werk is’

Door Tom Kikuchi 10 februari 2019

De beste tips, die komen van locals! Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de leukste plekjes. Deze week vertelt indebuurt stagiair Tom over zijn favoriete plekjes.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ramen Nikkou

ramen nikkou

“Van de Japanse keuken is ramen absoluut mijn favoriete gerecht. Toen ik hoorde dat er een echte ramenshop ging openen in Delft ging ik er ook meteen heen. Niet alleen de noodles zijn heel lekker,  ook geniet ik er altijd van om mee te kijken terwijl de chef aan het werk is.”


Meer over Ramen Nikkou ontdekken?

Ramen Nikkou restaurants en horeca

Geopend12:00 - 14:00 |17:00 - 21:00

Oosteinde 199, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kek

kek delft

“Een van mijn favoriete plekken om te gaan lunchen of koffiedrinken. Leuke inrichting en fijne sfeer. Een klein nadeel: het is er altijd druk, dus je moet soms even wachten tot er plek is. Maar dat is het zeker waard!”


Meer over Kek Delft ontdekken?

Kek Delft lunch

Gesloten08:30 - 18:00

Voldersgracht 27, Delft

Bekijk meer:lunch

Kapsalon Mienis

“Wat ik fijn vind aan Mienis is dat je er ook gewoon binnen kunt lopen zonder afspraak. En ik loop elke keer weer tevreden naar buiten met een fris kapsel.”

EasyActive Delft

“Mijn sportschool, die eerst bekend stond als de Mega Fitness. Ik ben er elke maandag, woensdag en vrijdag te vinden. Ik doe vooral aan krachttraining, dus voor mij is dit een ideale sportschool.” 

De Beestenmarkt

beestenmarkt delft

“Je kunt altijd wel een reden verzinnen om naar de Beestenmarkt te gaan. Of je er nou heen wil voor de appeltaart van Kobus Kuch, in de middag een koffietje wil drinken op het terras of borrelen in de avond, het is er altijd levendig.”

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.