We hebben een nieuwe gastredacteur: dit is Tessa!

Door Iris Olsthoorn 12 oktober 2017

Wij houden van Delft, maar we zijn lang niet de enigen die dat graag in woorden uitdrukken. Ook Tessa Ham (22) is verzot op onze stad en gaat daarom eens per maand een toffe column voor jullie schrijven. 

Tessa werd geboren in Buitenhof en woont inmiddels samen met haar vriend in Wippolder. Weggaan uit Delft zou ze nooit: “Ik ben eigenlijk een beetje verliefd op Delft. Het is een miniatuurversie van Amsterdam maar dan véél minder druk en rommelig. Ik vind het fantastisch dat je hier altijd bekenden tegenkomt. Het is hier net een dorp, maar er is gelukkig wel genoeg te doen.” Naast schrijven houdt Tessa van wijn drinken met vriendinnen, Netflixen en fotografie (maar niet zoveel als van Delft natuurlijk).

Herkenbare Delft-dingen

Haar liefde voor Delft gaat ze voor indebuurt op papier zetten in de vorm van columns. Tessa schreef eerder al voor de Metro, BNNVARA en Ondertussen.nl.  “Voor indebuurt ga ik schrijven over herkenbare dingen voor Delftenaren. We maken hier nou eenmaal allemaal leuke en grappige dingen mee, die voor inwoners van andere steden in hun dagelijks leven helemaal niet tegenkomen.”

Benieuwd geworden? Aanstaande zaterdag komt de eerste column van Tessa online!