Met je neus in de wind: 5 x waarom deze storm heel leuk kan zijn

Door Iris Olsthoorn 13 september 2017

Hou kleine hondjes vooral aangelijnd en let op waar je loopt, want het stormt buiten. Paniek! Drama! Alarm! Nou ja… dat valt wel mee, want we hebben vijf redenen waarom deze storm heel leuk kan zijn voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Als je wind mee hebt, zit je goed

via GIPHY

Je hebt altijd een voordeel als je moet fietsen vandaag. Of het is op de heenweg, of op de terugweg. Tijdens een van de twee ritjes heb je namelijk de wind in de rug en er is niets lekkerder dan fietsen met de wind in je rug. Lees vooral ook deze tips even om Delft te overleven op de fiets.

Komt goed uit: het is chocolade dag

Het is vandaag internationale chocolade dag. Even eerlijk, daar past herfstig weer toch het allerbeste bij? Het komt dus maar goed uit dat het vandaag slecht weer is. Kan je extra genieten van je chocolate-cravings. Hier in Delft moet je zijn. 

Goed excuus om binnen te blijven

via GIPHY

Een goede tip: blijf waar je bent. Of dat nou in huis is, in het café of op je werk. En als je naar buiten moet, ga dan naar een plek waar je voorlopig kunt blijven. Bijvoorbeeld in een van deze leuke koffietentjes, een van deze flexplekken of een Delfts museum!

Lekker thuis laten bezorgen

via GIPHY

Vandaag ben je een couch potato en dat is je goed recht ook. Daarom hoef je niet de deur uit om boodschappen te halen, je kunt gewoon eten laten bezorgen. Hier vind je een lijstje.

Eindelijk die films waar Delft in zit eens kijken

films-delft-nosferatu-2
Foto ANP archief, 1979.

Onze stad is al regelmatig als decor gebruikt door filmmakers. Dit weer is de perfecte gelegenheid om vanavond met een zak chips en een goeie film op de bank te ploffen. Hier vind je een lijstje van films die je dus nog moet kijken omdat Delft erin zit.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie