Psstt.. insidertip: bij dit Delftse restaurant krijg je veel extraatjes

Door Iris Olsthoorn 20 januari 2019

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een biertje drinken, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je vanaf nu iedere week van een fijne insidertip. Deze week: Café Einstein.

Einstein ligt aan de Spoorsingel. In dit bijzondere, historische pand geniet je van de Italiaanse keuken. Het restaurant maakt zijn pasta zelf en werkt alleen met vers. Het menu verandert vaak, omdat de koks graag met seizoensproducten werken. Maar om je even een beeld te geven: momenteel staat er gerechten als ‘filetto di trota’ en ‘spalla di manzo arrosto’ op het menu. . Daar ga je toch van watertanden!

Dat niet alleen…

Maar het leukste komt nog: bij Einstein krijg je een heleboel cadeautjes. En wie houdt daar nou niet van? Bij binnenkomst wordt je vaak verrast met een klein hapje. Nog voordat je op de menukaart hebt kunnen kijken, proef je alvast wat van de lekkere keuken. Vervolgens eet je goed geproportioneerde gangen (je gaat hier écht niet met honger naar huis). En als je na het eten koffie bestelt, wordt daar spontaan een lekker, huisgemaakt likeurtje naast gezet. Bonus!

Behalve goed eten en fijne bediening, wordt je hier dus extra verwend. Wij vinden het fijn!


Meer over Café Einstein ontdekken?

Café Einstein cafés

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Spoorsingel 24, Delft

Bekijk meer:cafés

De insidertip

Heb jij ook een insidertip die je graag wilt delen met de rest van Delft? Dat superlekkere en unieke drankje uit die ene kroeg? De versgemaakte friet van het restaurant bij je in de straat? Een speeltuin waar je kinderen uren plezier hebben? Laat het ons weten!

adv.