Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst… insidertip: bij dit restaurant eet je onbeperkt pannenkoeken met veel smaken

Door Iris Olsthoorn 3 maart 2019

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een biertje drinken, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je vanaf nu iedere week van een fijne insidertip. Deze week: onbeperkt pannenkoeken eten!

Pannenkoeken: een heerlijke traktatie voor kinderen én volwassenen. Het allerlekkerste zijn natuurlijk die héle grote, die je niet zelf hoeft te bakken. Echte pannenkoekenfanaten kunnen op maandag-, dinsdag-, donderdag- en zondagavond terecht bij het Gulden ABC op de Markt. Daar eet je tussen 17.00 en 20.30 uur onbeperkt pannenkoeken! En fijn voor de keuzestressers: bij iedere pannenkoek kun je kiezen voor een nieuw ingrediënt. Op het menu staan deze pannenkoeken: kaas, spek, naturel, rozijnen, champignon-uit, appel en Nutella. Zelf kan je nog lekker los gaan met de stroop en poedersuiker. Ook voor degene met een speciaal dieet kan dit leuk zijn: je kunt er ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken eten.

Voor een avondje pannenkoeken eten ben je €9.50 per persoon kwijt. Het zijn géén kleine pannenkoeken, dus we zijn superbenieuwd hoeveel jij er op kan. Let op: je kunt alleen onbeperkt pannenkoeken komen smullen als je reserveert. Dat kan via de site van het Gulden ABC. Eet smakelijk!


Meer over Het Gulden ABC Delft ontdekken?

Het Gulden ABC Delft restaurants en horeca

Geopend09:00 - 00:00

Markt 32-34, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Favorieten van

adv.