Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst… insidertip: bij deze marktkraam koop je groenten en fruit voor €1,-

Door Tom Kikuchi 12 mei 2019

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een biertje drinken, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je vanaf nu iedere week van een fijne insidertip. Deze week: ‘euroknallers’ op de donderdagmarkt.

Lekker rondstruinen op de markt is één van de leukste manieren om boodschappen te doen, als je het ons vraagt. Elke donderdag staat er in Delft een grote markt, die zeker een bezoekje waard is.

De €1 schaaltjes op de markt

Schaaltjes voor €1

Op de donderdagmarkt zijn altijd veel koopjes te vinden. Maar de allervoordeligste groenten vind je toch wel op het hoekje van de Markt. Een deel van de kraam staat vol met schaaltjes groenten en fruit, die je voor €1,- per schaaltje mee kunt nemen. En je mag er zoveel meenemen als je wil, dus grijp je kans (maar laat wel wat over voor de anderen…)

Soepgroenten

We horen je denken: ‘maar hoe kan dat nou zo goedkoop zijn?’ Nou, het enige verschil is dat het groente en fruit er misschien net niet zo goed uitziet als in de supermarkt. Maar het smaakt allemaal even lekker. En als je de groenten toch echt te ‘lelijk’ vindt, maak er dan een lekker soepje van. Eet smakelijk!

speldorado

Psst… insidertip: hier krijg je altijd fikse korting op LEGO

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een bier...
gulden abc pannenkoeken

Psst… insidertip: bij dit restaurant eet je onbeperkt pannenkoeken met veel smaken

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een bier...

Meer over

Favorieten van

adv.