Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Yorick: ‘Voor bijzondere biertjes ga ik hierheen’

Door Willeke Havenaar 1 juli 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt local Yorick Speksnijders (26) over zijn vijf favoriete plekken in Delft. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Locus Publicus

Local publicus
Foto: instagram thongxua

“Het is hier leuk omdat ze heel veel verschillende soorten biertjes hebben. Ik hou wel van een beetje experimenteren qua biersoorten. Als ik zin heb in een bijzonder biertje, ga ik naar Locus Publicus.”


Meer over Locus Publicus ontdekken?

Locus Publicus cafés

Gesloten11:00 - 01:00

Brabantse Turfmarkt 67, Delft

Bekijk meer:cafés

Jan Koster Sportclub

koster sportclubs
Koster Sportclubs

“Ik zit veel voor mijn werk, dus wil ik af en toe sporten. Dat doe ik in deze sportschool. Ze hebben bij Koster Sportclubs vooral veel verschillende soorten apparaten. Dat is fijn, omdat je dan veel afwisseling hebt.”


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Gesloten08:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Doelenstraat

doelenstraat
Foto: Google Maps

“Ik heb hier gewoond. Het straatje heeft superveel sfeer en het is er heel gezellig. Er rijden geen auto’s en vooral de huisjes zijn veel monumentenpandjes. Het ziet er oud uit en in de lente en de zomer staan alle  stokrozen in bloei. Dat maakt het een kleurrijk straatje. Er wonen ook hele leuke mensen en deze plek heeft oude herinneringen voor mij!” 

Groene Vingers

groene vingers delft
Foto: Joorkitchen.nl

“Bij Groene Vingers kom ik heel graag. Ik vind het leuk om mijn huis groen te maken met verschillende soorten plantjes. Ik werk zelf ook in de plantenwereld dus dat maakt het extra leuk om hier rond te kijken. Ze hebben kleine sierplantjes voor binnen en buiten. Zelf hou ik vooral van de binnenplantjes. Ook hebben ze bij Groene Vingers toch wat meer bijzondere soorten dan je bij andere winkels ziet. Verder is de eigenaresse heel aardig.”


Meer over Groene Vingers ontdekken?

Groene Vingers bloemisten

Gesloten10:00 - 17:30

Burgwal 23, Delft

Bekijk meer:bloemisten

Bibliotheek DOK

dok-delft

“Ik lees heel graag dus ik breng graag een bezoek aan DOK. Het is nu helaas in verbouwing, maar als het af is het denk ik nog toffer. Ik ga bijvoorbeeld naar DOK voor reisboeken. Je kan er van alles halen. Ook DVD’s, maar ik kom er voornamelijk voor de boeken.”


Meer over OPEN Delft ontdekken?

OPEN Delft bibliotheken

Gesloten10:00 - 23:00

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken

Wat zijn jouw favorieten?

We willen graag weten wat jouw lievelingsplekken zijn in Delft! Vul ze hier in en wie weet zie jij jezelf binnenkort terug op indebuurt!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.