Leuk volgens Local Vivian: ‘Geloof me, de gerechten van dit tentje wil je thuis elke dag wel eten!’

Door Iris Olsthoorn 10 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Bloeiblogger Vivian van der Wulp wat haar favoriete plekken in Delft zijn. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hoeve Biesland

BieslandDagen 2017
Foto: EsPress Fotografie/ BieslandDagen

‘Buiten zijn! Ik en de kinderen doen niets liever. En als dat ook dan nog samen kan gaan met dieren om ons heen, maakt dat het nog een stuk leuker! De kinderboerderij is niet aan ons besteed – doe ons de echte boer maar! Dat het een ondernemende boer is met veel randprogrammering, maakt het extra bijzonder. Een theatervoorstelling , paaseieren zoeken, een foodfestival en de Bieslanddagen. Deze boer weet er alles uit te halen en laat ons Delftenaren hier volop in meegenieten! We stappen dus regelmatig op de fiets om hier lekker frisse lucht op te snuiven.’

Hoeve Biesland Delfgauw groenteboeren

Nu gesloten10:00 - 17:00

Bieslandseweg 1, Delfgauw

Bekijk meer:groenteboeren

DOK

“DOK Delft, oftewel onze binnen speelplaats in hartje centrum. Hier pakken we ook onze rust: met een boek en onder het genot van een kop thee en koffie. Mijn kinderen vragen elke week: ‘Mam, wanneer gaan we deze week naar de Bibliotheek?”’

OPEN Delft bibliotheken

Nu open10:00 - 23:00

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken

Instore Conceptstore

Windows White Awards
Foto: Gwenyth Janssen Lok

“De meiden van Instore Conceptstore hebben het begrepen! Wisselende collecties in verschillende prijscategorieën en gericht op het hele gezin. Al moet ik eerlijk toegeven: ik kom hier het liefst voor mijzelf. Naast dat het een goede shopgelegenheid is, organiseren ze ook tal van activiteiten in en buiten de winkel.”

Instore Conceptstore conceptstores

Nu open10:00 - 18:00

Voldersgracht 18, Delft

Bekijk meer:conceptstores
 

Seven Days

Seven Days Delft

“Als ik iets uit mijn interieur plaats op mijn Instagram, krijg ik vaak de vraag ‘waar heb je dat vandaan?’ Het meest gegeven antwoord? Seven Days. Deze woonwinkel aan de Oude Langendijk verkoopt grote en kleine meubelen maar ook veel te gekke accessoires. Ze lopen in trends voorop waardoor ik altijd iets bijzonders in huis kan halen.”

Seven Days Delft woonwinkels

Nu open10:00 - 18:00

Oude Langendijk 7a, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

Hills & Mills

Hills & Mills delft
Batul en ‘papa’ Kazmi

“Om je vingers bij af te likken. Vers, anders en met liefde gekookt door papa Kazmi. Deze papa heeft dan ook niet voor niets zijn eigen kookboek uitgegeven. Geloof me, dit wil je thuis elke dag wel eten. Ik loop bij Hills & Mills niet alleen naar binnen voor diner en lunch, maar ook om een lekkere smoothie mee te nemen. Wil je meer proeven? Hills & Mills heeft ook nog een broertje: HAKA. Zij maken de heerlijkste salades.”

Hills & Mills Pure Food Café Delft restaurants en horeca

Nu open11:30 - 22:00

Oude Langendijk 6, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.