Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Nienke: ‘mijn kast hangt vol kleding van Bij Marlies’

Door Ilse Zoutewelle 14 juni 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Nienke Selbeck haar favoriete hotspots in Delft.

Pagina 3/4
⟵ swipe swipe ⟶

Borrelen op de Beestenmarkt

Dit is ‘m dan: de kersentaart

“Lange zomeravonden zijn héérlijk op de Beestenmarkt. Je hoort dan over het hele plein gezellig geklets. Het liefst zit ik op het terras van Kobus Kuch een kersentaartje te eten. Ik heb hier jaren gewerkt als ‘Saartje’ bij taartenbakkerij Kobus & Saartje: mijn leukste bijbaan ooit! Waarom ik geen appeltaart neem? De combinatie van zachte cake, chocolade, kersen én de enige echte Kobus-slagroom vind ik onweerstaanbaar.”


Meer over Kobus Kuch ontdekken?

Kobus Kuch cafés

Geopend10:00 - 01:00

Beestenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:cafés

Kletsen op het buurtbankje in de Handboogstraat

“Als ik het poortje van ‘mijn’ straat, de Handboogstraat ,binnenloop, word ik altijd blij. Het voelt hier als een dorpje midden in de stad. Samen met andere buurtbewoners (want ik woon hier) zitten we vaak te borrelen of gewoon te kletsen op het ‘buurtbankje’. Hartstikke gezellig vind ik dat.”

Winkelen bij Bij Marliesbij marlies delft

“Bijna al mijn kleding komt bij Bij Marlies vandaan. Ik vind het een hele gezellige winkel en de meiden die er werken helpen je ook graag. Wat ik ook fijn vind, is dat je er zowel goedkope als dure kleren hebt. Als je dan even iets minder te besteden hebt, is dat ook oké.”


Meer over Bij Marlies Delft ontdekken?

Bij Marlies Delft conceptstores

Geopend13:00 - 17:00

Beestenmarkt 13, Delft

Bekijk meer:conceptstores

Hockeyen bij Hudito

Nienke op het hockeyveld

“Ik vergeet het vaak, maar Delft heeft echt goede sportclubs! Ik hockey al heel lang bij hockeyclub Hudito: een hele fijne club waar je echt jezelf kunt zijn. Er is een fijne sfeer en een goede mix tussen studenten, ouderen en jongeren.”

Ook vertellen over jouw favoriete plekken in Delft? Leuk! Je kunt jouw favoriete plekken hier alvast achterlaten, we nemen later contact met je op.

Pagina 3/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.