Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Marco: ‘Hier heb je écht goede appeltaart’

Door Willeke Havenaar 6 mei 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt local Marco Delgado Schwartz over zijn vijf favoriete plekken in Delft. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Delftse Hout

Delftse Hout
Foto: Flickr.com

“Bij het meer in de Delftse hout kun je goed met vrienden sporten. Je bent lekker in de buitenlucht en als je geluk hebt, schijnt de zon ook nog eens.”

 Kobus Kuch

Kobus Kuch

“Ik vind de koffiezaakjes altijd heel leuk. Bij Kobus Kuch heb je écht goede appeltaart en koffie. Ook is het er klein, dus dat maakt het gezellig.”


Meer over Kobus Kuch ontdekken?

Kobus Kuch cafés

Geopend10:00 - 01:00

Beestenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:cafés

Brabantse Turfmarkt

Brabantse Turfmarkt Albert Heijn

“Ik vind de markt en de grachten hier mooi. Je kan goede stroopwafels op de markt vinden. Ook kun je zien wat de Nederlanders leuk vinden, want oorspronkelijk kom ik uit Spanje. De gracht is leuk, omdat hier eenden zwemmen, dus eigenlijk is deze plek een combinatie van dieren en eten.”

Sportclub Slopend

slopend Delft
Foto: Facebook S.V.B. Slopend

“Slopend zit bij sport en cultuur van de TU Delft. Ik doe veel aan sport, dus daarom vind ik dit ideaal. Hier doe je echt aan buitensporten, een combinatie van hardlopen en hindernissen. Als je de hele dag op de TU Delft werkt of studeert binnen, dan is dit heel fijn om te doen.”

Nieuwe Kerk

“Wat je moet doen als je naar Delft komt, is de Nieuwe Kerk bezoeken. Je moet een flink stuk naar boven lopen, maar dan heb je wel een heel mooi uitzicht. Vanaf daar kun je heel Delft zien. Dat is iets wat je écht gedaan moet hebben als je hier bent. ”

Wat zijn jouw favorieten?

We willen graag weten wat jouw lievelingsplekken zijn in Delft! Vul ze hier in en wie weet zie jij jezelf binnenkort terug op indebuurt!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.