Leuk volgens local Kim: ‘Ik ben een echte koffie-fanaat en vind deze flat white de beste van de stad’

Door Iris Olsthoorn 11 november 2018

De beste tips, die komen van locals! Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de leukste plekjes. Deze week vertelt local Kim Nijs (35) over haar favorieten.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Cortado

cortado terras

“Ik houd heel erg van goede koffie en na uitvoerig vergelijkend onderzoek, heb ik de lekkerst flat white en natuurlijk de lekkerste cortado gevonden bij Cortado! Daar komt nog bij dat het personeel supervriendelijk is en graag wilt dat je het goed naar je zin hebt. Ik zie er ook vaak dezelfde klanten terugkomen, dus dat zegt genoeg.”

Cortado Espressobar restaurants en horeca

Nu open08:00 - 18:00

Burgwal 30, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kek

Zo zag Kek er een paar jaar geleden uit

“Een andere favoriet voor koffie met wat lekkers of ontbijt blijft Kek. Sommige mensen worden er een beetje claustrofobisch van, maar ik vind het juist gezellig. Fijne sfeer voor lekker bijkletsen met vriendinnen, of juist achter mijn laptop wat werken terwijl de pot spekkies verleidelijk op de grote tafel staat en het personeel precies vaak genoeg langskomt om te vragen of je nog wat wilt drinken. Ook fijn dat je altijd standaard een karafje water van het huis krijgt.”

Kek Delft lunch

Nu open08:30 - 18:00

Voldersgracht 27, Delft

Bekijk meer:lunch

’t Postkantoor

postkantoor delft

“Het allerlekkerste broodje: Turks brood met oosters gemarineerde kip. Soms neem ik eens wat anders, maar toch kom ik elke keer weer op dat broodje uit! Verder ook hier super vriendelijk personeel, fijne hoekjes om te zitten en het terras in de zomer ook echt mijn favoriet. Eigenlijk kun je gewoon voor elke gelegenheid naar ’t Postkantoor: of ’t nu een werkbespreking is, een lunch met vriendinnen, ’s avonds een drankje doen met je date of een etentje met een grote groep. ’t Postkantoor is altijd een goede keuze.”

’t Postkantoor Delft restaurants en horeca

Nu open10:00 - 00:00

Hippolytusbuurt 14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lichtjesavond

lichtjesavond delft 2017

“Nu de wintertijd is ingegaan, leef ik al helemaal toe naar kerst. Lichtjesavond is eigenlijk de eerste avond in Delft die de kerstperiode echt laat beginnen. Alle sfeervolle optredens, glühwein of warme chocomel en lichtjes maken Delft nog pittoresker maken dan het normaal al is!”

lichtjesavond delft 2018

Pak je agenda: dit is de datum van Lichtjesavond 2018

Lichtjesavond is een mooie traditie die bij iedereen in Delft in de agenda moet staan. Dus, pennen i...

OPEN

“Vaak kijken mensen me een beetje raar aan als ik zeg dat ik boeken leen bij de bibliotheek, maar niks fijners dan met een goed boek op de bank. Daarnaast vind ik de combi van DOK en VAK een bijzondere, maar vind ik het mooi dat culturele instellingen hun krachten bundelen en dat OPEN nu steeds meer een creatieve ontmoetingsplek wordt!”

OPEN Delft bibliotheken

Nu open10:00 - 23:00

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.