Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Kika: ‘De hamburger pulled pork is hier fantastisch’

Door Willeke Havenaar 8 juli 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt local Kika Jonker wat haar favoriete plekken in Delft zijn.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

’t Boterhuis

Boterhuis zaal huren delft
Foto ’t Boterhuis

“Het Boterhuis is mijn favoriete plek om uit eten te gaan. Het restaurant heeft een gezellige sfeer! Ook vind ik dat ze hier een hele goede hamburger pulled pork hebben.”


Meer over Grand Café ’t Boterhuis ontdekken?

Grand Café ’t Boterhuis cafés

Geopend11:00 - 00:00

Markt 15-17a, Delft

Bekijk meer:cafés

Delftse Hout

marloes van zuijlen delftse hout

“Deze plek is vooral heel leuk in de zomer, want dan komen er veel mensen. Je kunt er goed barbecueën, frisbeeën of picknicken. Ik woon er maar een kwartiertje vanaf, maar je hebt meteen het gevoel je in het bos te wanen.”

De Centrale

De Centrale Delft

“Dit restaurant is een hele open en vriendelijke plek. Ik vind het leuk dat het niet standaard is ingericht, dat de bar bijvoorbeeld in het midden van de zaak staat. Als er open podium is, is het supergezellig. Ook creëren ze een hele tolerante omgeving. Dat zie je terug in de bediening, want er werken allerlei soorten mensen.”


Meer over De Centrale ontdekken?

De Centrale restaurants en horeca

Geopend17:30 - 00:00

Voldersgracht 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kringloopwinkels

“Ik heb niet echt één favoriet, maar er zitten hele goede in Delft. Ze werken ook vanuit verschillende perspectieven zoals voor de kringloopstichting of voor het milieu. Rataplan en het Leger des Heils zijn daar voorbeelden van. Je komt er hele gekke en originele dingen tegen. Zo vond ik ergens een 60 centimeter hoge colafles. Die heb ik nu.”


Meer over Rataplan Delft ontdekken?

Rataplan Delft kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Turbineweg 12, Delft

Bekijk meer:kringloopwinkels

Agathaplein

Museum prinsenhof delft
Foto: Wikimedia

“Hier ben ik ontelbaar vaak geweest. De boog met het parkje en het pleintje zijn heel oud en idyllisch. De historische sfeer ervan is wat het zo mooi maakt.”

Wat zijn jouw favorieten?

We willen graag weten wat jouw lievelingsplekken zijn in Delft! Vul ze hier in en wie weet zie jij jezelf binnenkort terug op indebuurt!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.