Leuk volgens local Gerthe: ‘Dit terras staat met recht in de top 10 van Nederland’

Door Iris Olsthoorn 10 juni 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt local Gerthe Vonk over haar favoriete plekken in Delft. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Roeivereniging De Delftsche Sport

Foto: Roervereniging de Delftsche Sport

“Prachtig historisch gebouw, fijne sfeer. Alle soorten roeiers kunnen er terecht, jeugd, wedstrijdroeiers en toerroeiers. En het ligt midden in de stad. Super terras in de zomer en vooraan bij de intocht van Sinterklaas.”

Huszár

huszar

“Fijner dan dit wordt het niet. Het voorrecht van in Delftzicht wonen is dat we Huszár in de buurt hebben. Met recht in de NS terrassen top 10 van Nederland. En voor mij gewoon de buurtkroeg.”


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Nu open11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kerkpolder

kerkpolder delft

“Fijne plek om rondje te lopen, vroeger deed ik dat toen de kinderen op zwemles zaten. Ook heel geschikt voor andere buitenactiviteiten. En in het zwembad geef ik zondagochtend om 8.00 uur zwemles bij de Delftse Watervrienden.”

Station Delft

“Ik reis vrij veel met de trein en ben altijd blij weer in Delft aan te komen. Zodra ik de trap op loop moet ik naar dat prachtige plafond kijken.”

Xue Mei’s Arts and Crafts

xue mei arts en craftsXue Mei op het Vrouwjuttenland is een typisch Delftse ondernemer. Ze is uit een technische studie gekomen en edelsmid geworden. Ze maakt prachtige zilveren en gouden sieraden en verkoopt ook andere sieraden als trouwringen en oosterse snuisterijen. Leuk en persoonlijk. Ik heb een aantal mooie sieraden van haar hand.”


Meer over Xue Mei’s Arts & Crafts ontdekken?

Xue Mei’s Arts & Crafts cadeauwinkels

Nu gesloten11:00 - 18:00

Vrouwjuttenland 21, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.