Leuk volgens local Frances: ‘het Sportfondsenbad is een nat buurthuis’

Door Ilse Zoutewelle 13 september 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Frances van Heijst over haar vijf favoriete plekjes in Delft.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurant Artusi

“Artusi is het hippe alternatief voor wie goed wil eten, maar niet in een ouderwets restaurant wil zitten. Je krijgt hier hoogwaardige gerechten en je zit er leuk: vooral de tuin is een heerlijke plek. Een aanrader vind ik de gerechten met truffel, ik ga echt kapót van genot als dat op het menu staat. Dan kan mijn avond niet meer stuk.”

Restaurant Artusi restaurants en horeca

vandaag gesloten

Voorstraat 20a

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Sportfondsenbad

delftpas“Ik kom hier al jaren ’s ochtends baantjes trekken. Zoals een badjuf ooit zei: het is hier net een nat buurthuis. Je weet precies hoe laat het is wanneer bepaalde mensen in- of uit het zwembad gaan. Het is hartstikke gezellig en iedereen kent elkaar.”

Sportfondsenbad Delft zwembaden

nu gesloten08:30 - 12:00

Weteringlaan 1

Bekijk meer:zwembaden

Café Einstein

café einstein delft“Eigenaresse Eva is een schatje, dat is voor mij al één reden om hier te gaan eten. Daarnaast is het eten bij Café Einstein heel erg lekker en de sfeer informeel. Een perfecte plek om op vrijdagmiddag te zitten met een borrel in de achtertuin. Vervolgens kan je hier de avond in zakken met een goede maaltijd.”

Café Einstein italiaanse restaurants

nu open16:00 - 01:00

Spoorsingel 24

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Il Tartufo

Il Tartufo Delft“Als ik geen zin heb om te koken of uit eten te gaan, haal ik een maaltijd bij Il Tartufo. Maar ik kom hier ook graag om mijn lievelingsbroodje met gorgonzola, vijgenjam en walnoten te eten. Die is écht lekker.”

Il Tartufo Delft italiaanse restaurants

vandaag gesloten

Minderbroerstraat 2

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Delftse Hout

Delftse Hout
Foto: Flickr.com

“Tot rust komen doe ik in de Delftse Hout. Dit is een fijne plek om te wandelen of hard te lopen. Vooral in de winter is het hier heerlijk rustig.”

Delftse Hout gemeentediensten

Korftlaan 5

Bekijk meer:gemeentediensten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie