Leuk volgens local Bianca: ‘Bij deze kapper nemen ze écht de tijd voor je’

Door Iris Olsthoorn 29 november 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Bloei-blogger Bianca Stalenberg wat haar favoriete plekken in Delft zijn.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

VAK

Bianca bij VAK

“Bij de VAK word ik altijd blij. Ik dans hier al jaren met veel plezier bij Simone Siemons. We hebben inmiddels een hechte groep dansers waar uiteraard ook nieuwe dansers welkom zijn. En bij de VAK kun je meer dan dansen alleen. Zo heb ik er ook een cursus fotografie gevolgd waardoor ik inmiddels al ruim 5 jaar mijn eigen fotografiebedrijf heb. Dit jaar is de VAK nog aan de Westvest te vinden, maar vanaf volgend cursusjaar zitten ze in het verbouwde DOK gebouw (OPEN).”

Huszár

huszar delft binnen

“Waar ga je samen met je kinderen uit eten? Wij zijn regelmatig bij Huszár te vinden. Huszár is een gezellig restaurant met een fijne atmosfeer, laagdrempelig en ideaal met kinderen. Ze hebben een speelhoek met Duplo, boekjes, kleurpotloden en heel schattig muizenhuisje. We zitten graag in de buurt van de speelhoek zodat de kinderen lekker kunnen spelen terwijl wij ze onder genot van een wijntje in de gaten kunnen houden. Het eten is lekker en ze hebben een speciaal kindermenu. Het Huszárenburgertje met patat is favoriet.”


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Nu open11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kinki Kappers

kinki kappers
Foto: Facebook Kinki Kappers

“Naar de kapper gaan is een cadeautje voor jezelf. Bij Kinki nemen ze echt de tijd voor je. Ik kan er heerlijk onthaasten onder het genot van een kopje thee. Ze draaien relaxte muziek en het voelt altijd als thuiskomen. Het interieur vind ik te gek. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze mijn haar snappen en er altijd weer een leuk model van maken. Zo kijk ik graag in de spiegel van de kapper.”


Meer over Kinki Kappers Delft ontdekken?

Kinki Kappers Delft kappers

Nu open09:00 - 18:30

Hippolytusbuurt 13, Delft

Bekijk meer:kappers

Kinderboerderij Tanthof

hille de jong

“Wat is het toch fijn dat we twee kinderboerderijen in Delft hebben. In de zomermaanden komen we graag bij de waterspeeltuin Tanthof. De waterspeeltuin is een combinatie van veel gras, speeltoestellen en water. Met de schuiven in het water kunnen de kinderen heerlijk spelen en de glijbaan zorgt ook voor dolle pret. Voor de allerkleinste is er een klein strandje. De waterspeeltuin is netjes onderhouden en overzichtelijk. Mijn kinderen kunnen er veilig spelen.”


Meer over Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof ontdekken?

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof speeltuinen

Nu open10:00 - 17:30

Abtswoude 5, Delft

Bekijk meer:speeltuinen

De zaterdagmarkt

lichtjesavond delft 2016 lichtjesavond-delft-2016-1 kerstmarkt

“Ik kom graag op de zaterdagmarkt. Het liefst in de ochtend als het nog niet zo druk is met dagjesmensen, maar je gewoon tussen de andere Delftenaren loopt. Je kunt er heerlijke kaas en nootjes kopen. Daarnaast halen we er regelmatig vis en bloemen. Mijn kinderen gaan graag mee, want ze worden vaak getrakteerd op wat lekkers. Ze genieten van het plakje kaas, het doosje rozijnen of een stukje kibbeling.”

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.