Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favoriete plekken van Félice van der Sande

Door Jantine van den Hoven 14 mei 2016

Dat Félice van der Sande van Delft geniet, is wel duidelijk. Ze vertelt indebuurt Delft over fietsen langs de Schie en een terras waar ze telkens weer buren tegen komt.

De Schie, om langs te fietsen

“Met mijn volgeladen fiets kom ik voor mijn werk en de hobby’s van mijn kinderen in de hele stad. Omdat ik vlakbij de Schie woon is de route al snel bepaald: het liefste fiets ik langs het water, dat zijn die kleine momentjes dat ik enorm geniet van het mooie Delft. Als je goed luistert hoor je altijd wel een belletje rinkelen of andere muziekinstrumenten rammelen op mijn fiets als ik over de hobbelige wegen fiets!”

DOK, voor jong en oud

“Bij bibliotheek DOK kom ik ook voor mijn werk regelmatig, elke maand doen we hier een combinatie van babylezen en Muziek op Schoot. Ouders met jonge kinderen hangen hier veel rond. Er is sinds kort naast de vaste locatie in Plukkebol hier ook regelmatig mamacafé: leuk voor jonge ouders om elkaar te ontmoeten!


Meer over OPEN Delft ontdekken?

OPEN Delft bibliotheken

Gesloten10:00 - 17:00

Vesteplein 100, Delft

Bekijk meer:bibliotheken

Huszár

“De huiskamer van ons fijne buurtje Delftzicht. Hier komen gasten uit heel Delft, maar altijd komen we hier buren tegen als we er gaan eten. Het design is erg leuk, er liggen altijd spelletjes en je kunt er ook muzikale optredens verwachten. Dit was het tweede restaurant die voor onze ernstig allergische zoon wilde koken: met succes! Het eerste restaurant die voor hem wilde koken is ook favoriet bij ons: Le Mariage.”


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Rietveld Theater

“Dit intieme theater heeft mijn hart gestolen! Niet alleen vanwege de leuke ligging, maar vooral vanwege het prachtige aanbod en de mogelijkheden van het theater. Laatst heb ik hier ook nog groots mijn 10-jarig jubileum als Muziek op Schootdocent gevierd. Ik ben vooral fan van de klassieke muziek programmering, zoals ‘Tonen van toppers’ en ‘Ongehoord subliem’ een mooie gelegenheid om geweldige muzikanten te horen dichtbij je huis! Zelf treed ik er ook binnenkort weer op met ‘Het Babyconcert’ en ‘Boeffie trommelt’, een vrolijk klassiek kinderconcert voor kinderen van 1-6 jaar met ‘Juf Felice & Trio Krul’ op 19 juni en 19 maart.


Meer over Rietveld Theater ontdekken?

Rietveld Theater theaters

Rietveld 49, Delft

Bekijk meer:theaters

Meer over

Favorieten van

adv.