Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: Martine komt tijdelijk het team versterken als commercieel redacteur

Door Martine Wooning Berkhuizen 3 juli 2020

Per 1 juli kom ik tijdelijk indebuurt Delft versterken. Ik heb heel erg veel zin om aan de slag te gaan als commercieel redacteur voor Delft. Om eerlijk te zijn ben ik nog niet heel erg bekend in Delft, maar ik kan niet wachten om alles te gaan ontdekken! Benieuwd wie ik ben? Ik stel me even voor…

Mijn naam is Martine Wooning, 37 jaar en getrouwd met Bram. Samen hebben we twee fantastische dochters gekregen, Marley en Vesper. Sinds een half jaartje woont Ziggy, ons eigenwijze langoor konijn, bij ons. Geboren en getogen in Den Haag, waar ik nog steeds met heel erg veel plezier woon. Nu aan de slag in Delft waar ik ontzettend naar uit heb gekeken, want man, wat is Delft een fijn stadje.

Ondernemen

Ik heb vijf jaar lang een restaurant in Den Haag uitgebaat. Ik weet voor welke uitdagingen ondernemers staan en vind het dan ook een eer dat ik hun verhalen mag gaan delen. Ik kijk er heel erg naar uit om alle fijne restaurantjes, mooie kledingwinkels en inspirerende woonwinkels te gaan ontdekken. Als echte reisfanaat sta ik open voor alle nieuwe indrukken!

Koken

Ik hou ontzettend veel van koken en doe dit dan ook graag in de weekenden. Het liefst met iets lekkers op het groene ei, wat dan een paar uur ligt te sudderen. De kookboeken van Ottolengi horen opgenomen te worden in de verplichte boekenlijst als je het mij vraagt en al onze vrienden schuiven maar wat graag aan. Gezelligheid en genieten, samen en zo vaak mogelijk!

Dit ben ik in het kort. Hopelijk ontmoeten we elkaar eens in het echt. Je kan me altijd mailen met tips over Delft naar [email protected].

Lees ook:

Lezen maar! 3 x columns geschreven door Delftenaren over de corona-periode

Dat de quarantaineperiode Delftenaren creatief maakt, hebben we al een aantal keer genoemd. Zo hebbe...

Deze Delftenaren deden mee aan populaire tv-programma’s

First Dates, Temptation Island of The Voice Of Holland  – Wie houdt er niet van om lekker voor de bu...

Tikje cliché: 10 x foto’s die echt iedereen maakt in Delft

Mooie kiekjes van Delft, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar sommige spots worden wel opvall...

adv.