Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de mooiste Delftse vrouwen volgens FHM

Door Rosanne Becker 18 mei 2020

Het is weer tijd voor de bekendmaking van de FHM500: een lijst met de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland volgens tijdschrift FHM. Ook een aantal Delftse dames heeft hierin een plekje bemachtigd. De lijst bestaat uit bekende beauty’s, maar ook je knappe buurmeisje kan hier zomaar in staan. Natuurlijk zijn de dames niet alleen erg knap, ze zijn vaak ook nog eens heel getalenteerd! We zetten de Delftse dames uit de lijst voor je op een rij en vertellen je wat meer over hen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Jet van der Steen

View this post on Instagram

yo

A post shared by jet van der steen (@jetvdsteen) on

Grote kans dat je deze Delftse meid al wel kent, Jet van der Steen deed namelijk mee aan The Voice Of Holland seizoen 9. Jet staat dit jaar voor het eerst in de FHM-lijst, maar is natuurlijk nog veel meer dan alleen een knap koppie: ze prachtig kan zingen én heeft dit jaar haar VWO-diploma binnengesleept.

Eva Duijvestein

eva duijvestein
Foto: ANP

Je kent Eva als receptioniste Tara uit de Co-assistent, rijkeluisdochter Reina uit Onderweg naar Morgen en Floor uit Meiden van de Wit. Inmiddels heeft ze een hele waslijst aan televisieseries, films en toneelstukken op haar CV staan. Een echt acteertalent dus! Eva groeide op in Delft, maar de dat je deze dame in hier spot is niet zo groot: ze woont namelijk in Katwoude met haar man, Jan Jaap van der Wal.

Anouk van Schie

Anouk verwierf jaren geleden vooral bekendheid als een van de zangeressen van meidengroep Kus. Maar toen de band uit elkaar viel richtte zij zich op presenteren. Is er iets wat deze knappe dame niet kan?! Anouk groeide op in Delft en woonde lange tijd op de Voorstraat. Inmiddels woont ze al een tijdje samen met haar man Johnny de Mol en hun kinderen in Blaricum.

Michaëlla Krajicek

Michaëlla kennen we natuurlijk als tennisspeelster. Al jaren draait ze mee op het hoogste niveau, ze debuteerde in 2003 op het toernooi van Rosmalen. Michaëlla komt uit een echte tennisfamilie: ze is namelijk het jongere halfzusje van tennislegende Richard Krajicek.

Jessie Jazz Vuijk

Oké… Jessie Jazz is dan wel geboren in Rotterdam en inmiddels woont ze al jaren in Amsterdam. Toch hoort zij in dit lijstje, ze heeft namelijk een groot deel van haar jeugd in Delft gewoond. Oud-klasgenoten uit Pijnacker en Delft zullen haar nog wel kennen. Jessie Jazz ging naar het Stanislascollege, locatie Pijnacker. Als middelbare scholier begon ze aan haar modellen-carrière. Tegenwoordig is ze model, YouTuber én mocht ze zich afgelopen jaar de mooiste vrouw van Nederland noemen.

Marly van der Velden

We kennen Marly natuurlijk vooral als Nina Sanders uit soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze rol speelt ze al sinds 2005. Deze Delftse werd op 6 januari 1988 geboren in Delft. Inmiddels woont deze dame al lang en breed niet meer in Delft, maar is ze een échte Gooise vrouw geworden.

Lees ook

Binnenkijken bij interieurfanaat Daisy: ‘Ik verschuif of verander elke dag wel iets’

Normaal gesproken kloppen we geregeld aan bij een bijzondere woning in Delft. Van nieuwbouw tot appa...
zwemwater

Qua weer wordt het een topzomer in Delft en dit is wanneer je het best vrij kunt nemen

Het ziet ernaar uit dat veel Delftenaren dit jaar op vakantie gaan naar het exotische Tuinesië of he...
Delfts bruggetje fiets

Delftse mysteries: Hoeveel bruggen zijn er precies in Delft?

Delft staat bekend om haar vele grachtjes en mooie kleine bruggetjes. Wij zijn er soms al zo aan gew...

Fien maakt kutkaarten: ‘Ik geef gerust zo’n kaart aan mijn moeder’

Origineel, grappig en ietwat grof: zo kun je de kaarten van Fien ten Dam (27) omschrijven. Wij zagen...

Hmm! Hier in Delft haal je het lekkerste broodje van Nederland

Uit lunchen gaan is er door het coronavirus al een tijdje niet meer bij. Maar je kunt natuurlijk wel...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Delftenaren

adv.