Deze Delftenaren zaten ooit in een realityshow

Door Iris Olsthoorn 6 november 2018

Wie is de Mol, Temptation Island, Boer zoekt Vrouw – televisie-minnend Nederland smúlt van een goede portie reality tv. Maar wist je dat er ook best wat Delftenaren de afgelopen jaren op de beeldbuis zijn verschenen in zo’n programma? We hebben een aantal realitysterren voor je verzameld.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Temptation Niels

Menig televisieverslaafde kan niet zonder het programma Temptation Island. En mocht er nu nét een Delftenaar zijn die niet een, twee keer heeft meegedaan aan dit programma. Niels van der Zanden (28) ging samen met zijn vriendin Rosanne de ultieme relatietest aan. Als trouwe Temptationfan, weet je natuurlijk dat dat niet altijd van een leien dakje ging…

Niels van der Zanden is in Delft geboren. Wie weet heb je dus nog wel eens met hem in de sportschool gestaan, of zat je zelfs bij hem op school.  Later woonde hij in Nootdorp, inmiddels woont hij met zijn vrouw Rosanna in Den Haag.

Dit is één van de meest bekende fragmenten van Niels, uit het eerste seizoen dat het stel meedeed:

Harold van Triet

De meeste mensen kennen hem misschien als die gezellige barman van Area015, maar wist je dat Harold van Triet zich ooit liet opsluiten in Utopia? Op 31 december betrad hij met veertien andere deelnemers als allereerste groep het terrein van Utopia. Na een kleine maand werd de heimwee hem te veel en verliet Harold het spel. Binnen de show stond Harold vooral bekend om zijn kekke alientrui.

Mary uit Boer zoekt Vrouw

En ja wel, ook een van de kandidaten van Boer Zoekt Vrouw komt uit Delft. Mary Lukas schreef in 2015 een brief naar boer Geert. Helaas bleek het op papier toch beter te klikken dan in het echt, want Mary verliet als eerste vrouw de boerderij van Geert. Toch vond de (toen nog) Caryn-medewerkster niet lang daarna haar ware boer, want op de Boer Zoekt Vrouw Afterparty sloeg de vonk over tussen haar en boer Gradus uit seizoen 2010. Ze woont ondertussen bij hem op de boerderij in Laren.

In het begin van deze aflevering is Mary te zien:

Alvaro de tattooguy

Bij Ink Masters: Meesters van de Lage Landen streden tien tatoeëerders om de titel Ink Master 2018. Eén van die meesters was Alvaro, van Diaz Delgado Tattoos in de Breestraat. Deelnemers moesten als opdracht in een bepaalde stijl tatoeëren, een bepaald onderwerp neerzetten op hun vrijwilligers of binnen een bepaalde tijd een kunstwerkje zetten. Iedere aflevering beoordeelde een driekoppige jury van grote namen in de tattoowereld het werk van de kandidaten.

Kijk hier maar eens de allereerste aflevering terug:

Lees ook

Samsom TU

Wist je dit? Deze BN’ers studeerden in Delft

Aan de TU Delft studeren jaarlijks duizenden studenten af en die verdwijnen heus niet allemaal naar ...
martine sandifort bekende delftenaren

Wist je dit? Deze 7 acteurs en actrices zijn in Delft geboren

Dat wij Delftenaren stuk voor stuk talentjes zijn, weten we allemaal wel. Maar tussen deze Delftse g...
roel van velzen

Wist je dit? Deze 7 muzikale BN-ers komen uit Delft

Dat wij Delftenaren stuk voor stuk talentjes zijn, weten we allemaal wel. Maar tussen deze Delftse g...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Delftenaren

adv.