Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 3 mensen hebben een echte baan gekregen door Firma van Buiten

Aangeboden door Onze partners 10 februari 2017

Iedere Delftenaar heeft wel eens een broodje of pannenkoek gegeten bij het Stads-Koffyhuis. Maar wist je dat een gedeelte van de mensen hier zijn komen werken door een leer- werkplek bij cateringbedrijf Firma van Buiten?

Cindy

cindy firma van buitenOok Cindy’s loopbaan is begonnen bij Firma van Buiten. Ze heeft eerst stage gelopen bij het Stads-Koffyhuis, daarna mocht ze vast in dienst. Zij zorgt ervoor dat de terrasboot er iedere ochtend weer spik en span bij ligt. In de middag werkt ze nog steeds bij Firma van Buiten.

Philip

stads koffyhuis lekkerste broodje van nederland
Philip met zijn troffee

Philip is bijvoorbeeld begonnen bij een dagbestedingsproject van De Wereldzaak (de voorganger van Firma van Buiten) en werkt nu al jaren bij het koffiehuis. Je vindt hem iedere ochtend op zijn bakfiets als hij naar de Firma gaat om verse appeltaarten op te halen. Maar dat is niet zijn enige karweitje: hij heeft ook het lekkerste broodje van Nederland helpen ontwikkelen!

Sharby

sharby firma van buitenWajong’er Sharby is intussen ook aan de slag als vaste medewerker van het Stads-Koffyhuis. Hij heeft in een traject voor wajongers geleerd dat hij graag wil leren en graag wil werken. Hij werkt nu in de keuken van het Stads-Koffyhuis.


Meer over Firma van Buiten ontdekken?

Firma van Buiten traiteurs

Gesloten09:00 - 16:30

Jacoba van Beierenlaan 81/83, Delft

Bekijk meer:traiteurs

adv.