Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse Sanne is genomineerd voor de lijst met mooiste vrouwen van Nederland

Door Iris Olsthoorn 12 mei 2017

Doutzen Kroes, Geraldine Kemper en Katja Schuurman – de Delftse Sanne Wolf (20) maakt kans om straks in één adem genoemd te worden met deze dames. Ze is genomineerd voor de FHM500, een bekende lijst van Neerlands mooiste vrouwen. 

Elk jaar wordt door het online For Him Magazine een top 500 opgesteld van de mooiste vrouwen van Nederland. De lijst bestaat uit bekende beauty’s, maar ook je knappe buurmeisje kan hier zomaar in staan. Dit jaar is Sanne genomineerd voor een plekje: “Ik kreeg via Instagram een berichtje, dat ik door de redactie op de shortlist was geplaatst.” Als Sanne genoeg stemmen krijgt, belandt ze in de top 500.

Student en supermarktmeisje

Het is niet de eerste keer dat Sanne mee doet aan een wedstrijd waarin uiterlijk telt. Vorig jaar deed ze mee aan de Missverkiezing Miss Beauty of Zuid-Holland en werd daar tweede. Toch ziet Sanne dat model zijn niet als werk “Ik studeer Psychologie en ik werk bij de Jumbo, haha. Ik sta wel eens model en ik vind het leuk om mooie foto’s van mezelf te hebben. Maar ik wil er niet mijn werk van maken. Het is wel echt een supergrote eer dat ik genomineerd ben, zeker als je ziet uit hoeveel professionele modellen deze lijst bestaat.”

Stemmen!

Er kan tot 20 mei gestemd worden. Sanne hoopt op een plekje in de lijst: “Als sta ik op plek 500, dat zou ik al super vinden!”

adv.