Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse pannenkoekenfanaat zoekt partner in crime

Door Ilse Zoutewelle 15 juni 2017

Het zal je maar gebeuren. Iedere week eet je lekker onbeperkt pannenkoeken met je vrienden bij het Gulden ABC in Delft. Maar wanneer je terug komt na een jaar studeren in het buitenland zijn al je pannenkoekenmaatjes verhuisd of óók naar het buitenland. Het overkwam Delftenaar Arno* en daarom is hij nu op zoek naar een nieuw maatje.

“Nadat ik een hele tijd in het buitenland ben geweest voor mijn studie ben ik nu terug in Delft om de studie af te ronden”, vertelt Arno. “Jammer genoeg zijn al mijn vrienden en studiegenoten inmiddels uit Delft verdwenen. En dus heb ik niemand meer om onbeperkt pannenkoeken mee te eten op de dinsdag-, donderdag of zondagavond! Dat is met de zomer voor de deur geen prettig vooruitzicht…”

Wie verbreekt het record?

Daarom is Arno op zoek naar een pannenkoeken-partner-in-crime die net zo dol is op pannenkoeken als hij! “Natuurlijk kunnen we samen ons best doen om het record te breken dat – bij mijn weten – nog steeds op twaalf stuks staat. Mijn eigen record staat op acht. Maar dat is natuurlijk niet het doel: het gaat erom dat we samen genieten van pannenkoeken. En o ja: ik eet het liefst pannenkoeken met kaas, dat zijn de allerbeste.”

Wil jij het nieuwe pannenkoekenmaatje van Arno worden? Stuur ons dan een berichtje met je contactgegevens, dan sturen wij die door naar Arno!

Indebuurt helpt

Zit jij ook met een probleem? Wil je graag met iemand je voorliefde voor tuinkabouters, frappuccino’s of skaten delen? Indebuurt helpt je graag! Stuur ons een mail en wie weet plaatsen we je oproep op indebuurt.

*De naam van Arno is gefingeerd.

adv.