Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftenaar Florian Dirkse is nieuwe kapitein Iglo

Door Redactie indebuurt 16 maart 2016

Delftenaar Florian Dirkse is gekozen tot nieuwe kapitein Iglo. Wij zijn trots op onze stadsgenoot met zijn stoere baard en passie voor water! Vanaf nu schittert de Florian Dirkse in commercials en trekt hij het land in met zijn vissticks.

Florian Dirkse (38) uit Delft solliciteerde middels een persoonlijk bezoek met flessenpost en vissticks. De rol van kapitein is Florian op het lijf geschreven; hij zeilde al eerder de wereld rond om aandacht te vragen voor de gezondheid van de oceanen.

Ocean Clean-Up

In Delft geniet Florian ook bekendheid als co-founder van de start up ‘Ocean Clean Up’. Samen met Boyan Slat werkt hij aan een innovatief project waarbij gezocht wordt naar een manier om plastic afval uit de oceanen te verwijderen.

De Nederlandse Kapitein iglo zal de komende maanden het land in trekken om mensen blij te maken met vissticks. Hij zal onder meer te vinden zijn op festivals en evenementen als de Wereldhavendagen. Daarnaast zal Florian Dirkse schitteren in een aantal YouTube video’s op het iglo kanaal.

Meer over

Delftenaren

adv.