Delft heeft twee prijzen gewonnen tijdens ‘Lekkerste broodje van Nederland’ verkiezing

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 11 januari 2018

We kunnen weer trots zijn op onze Delftse ondernemers, hoor! Tijdens de verkiezing van ‘Het lekkerste broodje van Nederland’ zijn de broodjes van Firma van Buiten én het Stads-Koffyhuis in de prijzen gevallen. Ze wonnen in de categorie ‘Lekker Anders’.

De ‘Lekker Anders’ wedstrijd wordt georganiseerd voor horeca-medewerkers met een arbeidsbeperking. Zij maken onder begeleiding van een coach binnen acht minuten vijf broodjes. Een jury beoordeeld de broodjes op smaak, presentatie en originaliteit.

Dit zijn de winnaars

Tom Duijndam van Firma van Buiten won de eerste prijs met zijn broodje ‘Billy’s Burger’. Dit broodje bestaat uit een runderhamburger, gegrilde gele tomaat, truffelmayonaise en jam van whiskey met spek. Stads-Koffyhuis medewerker Cindy van Tienen het kreeg de derde prijs voor haar broodje Boerenbol. Collega Pieter heeft dit broodje samen met haar ontwikkeld. Hij vertelde ons eerder: “Cindy houdt van boerenkool, dus samen hebben we daar een lekker broodje bij bedacht. Dat is het broodje Boerenbol geworden: een meergranenbol met gebakken boerenkool, zoete uienchutney, kaas en een beetje gehakt voor de Hollandse twist. Een leuk broodje dat ook nog eens makkelijk te maken is.”

Hier kan je ze uitproberen

Wij zijn natuurlijk super trots op deze Delftenaren! Wil je de broodjes proberen? Voor Cindy’s broodje kan je iedere dag terecht bij het Stads-Koffyhuis. Binnenkort komt Tom op vrijdagavond tussen 16.00 en 19.00 uur zijn winnende burgers serveren bij het Stads-Koffyhuis. Hou voor de datum de Facebook-pagina van het Stads-Koffyhuis in de gaten!

Stads-Koffyhuis Delft cafés

Nu gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:cafés