Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deel 2: Deze Delftenaren zijn razend populair op Instagram

Door Danique Beijer 4 juli 2020

Heb jij Instagram? Dan heb je vast een leuk aantal volgers op jouw pagina. Maar waarschijnlijk zul je geen duizenden volgers hebben. Eerder vonden wij al tien Delftenaren met ontiegelijk veel volgers op Instagram. En vandaag hebben we deel twee voor jullie. Volg jij ze allemaal al?

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

@Noadiorgina

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wake up, kick ass, repeat 🤟🏼 every single day! . . @bozuijderwijk1 and I represent the female athletes of @jumpfreerun we are both part of @teamnlinsta. We are pushing our limits every single day to achieve our goals. Sadly Bo got injured beginning of this year but she is fighting to come back stronger as ever, respect for this power woman 🤟🏼🔥 we will be ready for 2021 to make that year awesome!!! @jumpfreerun #jumpfreerun . . . Photo’s shot by the amazingly talented @knotsandshots 🙏🏼 . . . #motivation #strongwomen #powergirl #parkour #parkourgirl_noa #sportphotography #photography #traceur #gym #fitgirl #workhard #teamfarang #nike @nikewomen #freerun legging: @myswaggs #myswaggs

Een bericht gedeeld door Noa Diorgina Man (@noa_diorgina) op

Het Instagramaccount van Noa Diorgina is een regelrechte hit. Waarom? Deze stoere 15-jarige chick is namelijk freerunner. Noa plaatst dus niet alleen prachtige foto’s van zichzelf, maar ook supergave filmpjes waarop je haar ziet rennen, springen, draaien, salto’s maken en meer. Wij hebben er met open mond gekeken. Wat ontzettend stoer! En we zijn niet de enige die dat vinden: het Instagramaccount van Noa heeft namelijk bijna 30 duizend volgers.

@Momsdotme

Melissa en Patricia zijn een stelletje en hebben samen een razend populair Instagramaccount. Op dit account vind je voornamelijk foto’s van het stel en hun schattige dochter Jaylin. Mensen zijn massaal dol op de foto’s van deze drie knappe dames, want ze hebben maar liefst 12 duizend volgers. Nieuwsgierig? Bekijk het account hier.

@Annikahopstaken

Een carrièreswitch maken is héél tof en spannend, maar niet altijd even makkelijk. Het is vaak de hele boel omgooien en vol gaan voor dat geweldige, nieuwe idee. Annika Hopstaken besloot een aantal weken geleden om haar baan op te zeggen en helemaal te gaan voor haar eigen Youtube-kanaal én Instagramaccount. Hier kun je meer zien van Annika’s avonturen!

Annika zei haar baan op om fulltime YouTube filmpjes te maken: ‘Dit gaat me lukken’

@Mammavanzeven

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Afgelopen vrijdag heb ik de vlog camera ingeleverd. Daarmee hebben we belangrijke momenten gefilmd waar de cameraploeg niet bij kon zijn. Het voelt wel gek dat het voorbij is. Nu is het wachten tot eind augustus en het uitgezonden gaat worden. Inmiddels zijn er al verschillende nieuwe aanvragen voorbij gekomen. Maar eigenlijk nooit iets wat echt bij ons paste. Want dat is de voorwaarde. Ik wil geen vooropgezette tv. Ik wil real life. Vorig jaar werd aan ons gevraagd of we mee wilde doen met Jouw vrouw mijn vrouw. Dat concept vind ik dus werkelijk fantastisch. Ik kan het niet laten om te loeren bij mensen die een totaal ander leven hebben dan ik. Voor het broodnodige entertainment gehalte is het natuurlijk duidelijk dat ze mij (tot in de puntjes gestructureerd gezin) zouden ruilen met een moeder met max 1 kind en een leven. Maar mijn man zag het niet zitten. Soms heb ik zo’n spijt dat we nee hebben gezegd. Want hoe fantastisch beeld had het geweest als de geruilde vrouw in de avond (als ze werkelijk van vermoeidheid niet meer uit haar ogen kon kijken) zou beginnen aan de laatste klus van de dag. Voor de derde keer indelen en aanzetten van de vaatwasser omdat die pubers de hele boel er schots en scheef in hebben gemikt met alle vellen, botten en tomaten prut er nog aan. Die gezinsdynamiek…..Dat zou toch fantastisch beeld zijn geweest. En dan het moment dat de vrouwen en de gezinsleden elkaar na een week weer zien. Mijn kinderen die zich dan huilend in mijn armen werpen en roepen dat ze werkelijk alles zullen doen als die feeks alsjeblieft weer naar huis toe mag. I love it! Ik denk dat we volgende keer gewoon maar ja moeten zeggen…… #skyhightv #opnames #jouwvrouwmijnvrouw #grootgezin #

Een bericht gedeeld door Annemarie Geerts Fischer (@mammavanzeven) op


Stiekem komt deze stoere mama niet uit Delft, maar uit Ypenburg. Wij vonden Annemarie en haar Instagramaccount zo tof dat we het graag even aan jullie laten zien. Op het account laat Annemarie namelijk haar leven zien met zeven (!) kinderen én een kleintje op komst. Of zoals ze het zelf omschrijft: “opvoeden, loslaten en houden van….zo simpel.” Een aanrader!

@Dezusvankoen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My kite lines are 24 meters, guess that’s enough distance for this summer?

Een bericht gedeeld door Anne 👽 (@de_zus_van_koen) op


Anne Dijkstra deed in 2016 mee aan het RTL4-programma ‘SOS: Survival of the Sexes’ en won! Deze Delftse is niet alleen stoer en sportief, maar ook nog eens heel creatief. Op haar account plaats Anne toffe foto’s van zichzelf aan het kitesurfen, wielrennen, snowboarden maar ook plaatjes van haar tekenkunsten. Inmiddels heeft ze al bijna 21 duizend volgers. Bekijk het Instagramaccount van Anne hier!

Meer bekende Instagrammers in Delft

Ken jij meer leuke Delftenaren met veel volgers op Instagram? Laat het ons weten in de Facebookreacties onder dit bericht en misschien volgt er nog een deel drie!

Lees meer:

Even voorstellen: Martine komt tijdelijk het team versterken als commercieel redacteur

Per 1 juli kom ik tijdelijk indebuurt Delft versterken. Ik heb heel erg veel zin om aan de slag te g...

Gabriëlle deelt vergissing van bakker en Twitter smult mee

Als je iets te vieren hebt, dan hoort daar natuurlijk een taartje bij. Dat vond Gabriëlle ook en daa...

Tikje cliché: 10 x foto’s die echt iedereen maakt in Delft

Mooie kiekjes van Delft, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar sommige spots worden wel opvall...
zwemmen studenten delft gracht

Dit zijn de regels over zwemmen in de Delftse grachten en de Schie

We vallen met onze neus in de boter deze zomer: wanneer de zomervakantie begint in Delft, wordt er m...
winkelstraat delft algemene foto aanbiedingen

Met korting naar Drievliet en meer voordelige aanbiedingen in Delft

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doo...

Dit is waarom je ineens een heleboel blauwe tassen in Wippolder en Vrijenban ziet

In de wijken Wippolder en Vrijenban worden de afgelopen dagen plots veel blauwe tassen gespot. Afgel...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Delftenaren

adv.