Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Boudewijn viel 36 kilo af zonder dieet: ‘Dit gun ik iedereen’

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 15 februari 2019

Boudewijn had al jaren overgewicht toen hij vorig jaar besloot er écht iets aan te gaan doen. Hij wilde geen crashdieet volgen of nooit meer koolhydraten eten, maar leren wat een gezonde levensstijl is. Hij besloot te gaan trainen bij BMFITT. Een jaar later is Boudewijn 36 kilo lichter en traint hij voor een halve triatlon. “Ik heb het roer helemaal omgegooid.”

Boudewijn wilde al een tijdje gezonder worden, maar hij zat er steeds tegenaan te hikken om écht te starten. “Artsen kwamen alleen met het idee van een maagband en aan een diëtist had ik ook weinig. Toen hoorde ik van personal training. Ik heb een afspraak gemaakt bij BMFITT en ben aan de slag gegaan met personal trainer Bart.”

Gezond eten

Wekelijks spraken Boudewijn en Bart met elkaar af. Om te trainen, maar vooral ook om meer te leren over voeding. “Ik moest in een app bijhouden wat ik at. Dat gaf ontzettend veel inzicht: ik at alleen wat ik lekker vond. Van Bart leerde ik wat gezond was en wat niet. Ik mocht van hem eten wat ik wilde, als het maar in balans was. Ik kon prima een keer naar de KFC gaan, als ik daar rekening mee hield in mijn ontbijt en lunch. Ik leerde een compleet nieuwe levensstijl aan.”

Triatlon

Dat was behóórlijk succesvol. “Ik ben in het afgelopen jaar afgevallen van 126 naar 90 kilo. Tegelijkertijd kan ik wel gewoon uit eten, barbecueën en een weekend bier drinken met vrienden.” In totaal heeft Boudewijn drie maanden getraind met Bart. “Daarna kon ik op eigen kracht verder. Ik blijf nu op gewicht en ben zelfs aan het trainen voor een halve triatlon. Dat is 2 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen en een halve marathon hardlopen. Ik kan intussen alle afstanden individueel goed, nu moet ik ze nog achter elkaar kunnen. Maar dat gaat zéker lukken.”

Behandeld met respect

Boudewijn vond het heel prettig om te trainen onder begeleiding van BMFITT. “Bart en de andere trainers zijn super vriendelijk. Ik voelde me totaal niet veroordeeld, ze behandelden me met respect. Daarnaast merk je aan alles dat ze weten waar ze het over hebben. Ze hadden vaak goede tips waarmee ik écht verder kon.”

Nieuwe levensstijl

Boudewijn zou het hele proces zó overdoen. “Ik gun dit echt iedereen. Ik heb inzicht gekregen in mijn lichaam en voeding. Geloof mij: dit is veel effectiever dan welk dieet dan ook!”

Wil jij ook ervaren hoe het is om te trainen met Bart of één van de andere trainers van BMFITT? Maak dan een afspraak voor een gratis intake! Het kan via de onderstaande oranje button.


Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.