De uitslag is bekend… Dit is de leukste barman/vrouw van Delft!

Door Iris Olsthoorn 12 december 2018

Onze ‘wie is de leukste barman of -vrouw-poll‘ is goed benut! In totaal kwamen er 4.858 stemmen binnen. Maar liefst 1479 daarvan waren voor de winnaar – zo goed als 30% van de stemmen dus! Maar wie is die populaire barman of -vrouw dan? Met trots presenteren we: Liza van Eetcafé de Beierd. 

Afgelopen tijd verzamelden wij tips over de leukste barmensen van Delft. Vervolgens hielden we met tien van hen een interview en mochten jullie stemmen op je lievelingsdrankjesserveer(d)/(st)er!

Vorige zaterdag was het dan zo ver: we mochten de beker uitreiken aan de winnares van dit jaar. Haar baas zat in het complot en we bezochten haar terwijl ze nietsvermoedend hard aan het werk was. Hoe dat ging, zie je in dit filmpje.

De eindstand

We vinden het niet zo gezellig om de hele eindstand van 1 tot en met 10 te noemen, want het zijn natuurlijk allemáál kanjers. Daarom hebben we besloten om de eerste drie plekken bekend te maken:

Liza | Eetcafé de Beierd: 1479 stemmen
René | Café de Engel: 896 stemmen
Jeroen | Proeflokaal de Kurk: 593 stemmen

Gefeliciteerd allemaal!! En ook nog even een groot applaus voor die andere zes barre mannen en vrouwen: Anyssa van Club Ciccionina, Daan van de Oude Jan, Aidan van de Gist, Zoë van Grandcafé de Sjees, Pete van Café de Sport, Melvin van Kobus Kuch en Heleen van Bierhuis de Klomp.

adv.