Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x slimme manieren om geld te besparen in Delft

Door Iris Olsthoorn 28 februari 2020

Pfoe, is bij jou deze week ook de enveloppe met de regionale belastingaanslag op de deurmat gevallen? We betalen weer behoorlijk veel OZB, afvalstoffenheffing, rioolheffing en waterschapsbelasting in Delft. Fijn dus, als je op andere dingen in het leven kunt besparen. We geven vijf tipjes, zodat je toch nog geld overhoudt voor leuke dingen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bij deze marktkraam haal je groenten en fruit voor €1,-

Op de donderdagmarkt zijn altijd veel koopjes te vinden. Maar de allervoordeligste groenten vind je toch wel op het hoekje van de Markt. Een deel van de kraam staat vol met schaaltjes groenten en fruit, die je voor €1,- per schaaltje mee kunt nemen. In dit artikel lees je meer:

markt delft

Psst… insidertip: bij deze marktkraam koop je groenten en fruit voor €1,-

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een bier...

Bespaar op boetes: rij hier zachtjes en hou je aan deze regels

Regionale belastingen zijn misschien niet het leukste om geld aan uit te geven… Maar het is al helemaal rot als je je geld kwijtraakt aan boetes. De moeite waard om te zorgen dat je die niet op de deurmat krijgt, dus! De beste tip is om in Delft goed op je snelheid te letten op de Prinses Beatrixlaan. Daar staat namelijk een flitspaal die in vier maanden tijd voor evenveel boetes als in heel Drenthe (!!!) zorgde. Verder is het handig om deze regels en overtredingen uit je hoofd te leren. Want echt waar: zelfs voor het meenemen van een winkelwagentje of het ontbreken van een bel op je fiets, kan de politie je op de bon slingeren.

Flitspaal ANP flitspalen

Deze Delftse flitspaal zorgde in 4 maanden tijd voor evenveel boetes als in heel Drenthe 

Het rechtervoetje voelt bij iedereen wel eens te zwaar. Extra vervelend als dat net gebeurt bij een ...

Wist je niet: voor deze 7 overtredingen kun je een boete krijgen in Delft

Het is simpel: iedereen baalt van een bekeuring. Daar gaan je zuurverdiende centen. Zonde! Veel over...

Hier bespaar je flink op een knip- of verfbeurt

Een fris kapsel is nodig op zijn tijd, maar kan wel behoorlijk in de papieren lopen. Daar hebben wij een handig tipje voor! Op de HeadsAcademy op de Molslaan kun je je heel voordelig laten knippen. HeadsAcademy is een professioneel opleidingsinstituut voor kappers. Je wordt hier geknipt of geverfd door studenten. Je hoeft niet bang te zijn dat ze er niks van bakken of dat jouw student voor de eerste keer een schaar vast heeft: de kappers in opleiding hebben al ervaring én worden begeleid door een trainee. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht: HeadsAcademy leidt ook barbers op. Je betaalt hier bijvoorbeeld maar €12,50 voor wassen, knippen en stylen. Verven is ook niet duur.

Pssst… Insidertip: bij deze kapper is je knip- of verfbeurt heel goedkoop

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een bier...

Hier krijg je altijd fikse korting op LEGO

Kinderen zijn er úren zoet mee en stiekem vinden veel volwassenen het ook nog best leuk: LEGO! Het enige nadeel is dat de aanschaf van een doosje aardig in de papieren kan lopen. Vooral als je kleine spruit besluit om zeg, een complete trein voor zijn verjaardag te vragen. Dan is het héél fijn als je ergens korting kunt ritselen! En laat dat nu net het geval zijn bij speelgoedwinkel Speldorado op de Hippolytusbuurt. Hier krijg je altijd (echt waar!) 25 procent korting op LEGO. In dit artikel lees je meer:

speldorado

Psst… insidertip: hier krijg je altijd fikse korting op LEGO

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een bier...

Je kunt heel veel dingen gratis doen in Delft

De allerbeste tip om geld te besparen? Gratis uitjes! En dat kan prima, in Delft. Zo kun je bijvoorbeeld gratis naar de kinderboerderij, de beroemde strandbeesten van Theo Janssen bekijken, én zijn er heel veel dingen gratis als je jarig bent. Lees dit artikel maar eens:

BuytenDelft organiseert biggenmiddag

Wij houden van gratis: deze 10 dingen in Delft kosten he-le-maal niks

We worden allemaal blij van leuke dingen doen. Maar hóe fijn is het als je voor die leuke dingen ook...

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Delftenaren

adv.