Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek je werk? Deze 5 bedrijven in Delft hebben een vacature

Door Ilse Zoutewelle 5 februari 2017

Wil je een leuke baan waarvoor je de stad niet uit hoeft? Dat kan geregeld worden! Wij hebben 5 vacatures voor je opgezocht waar je aan de bak kunt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Receptionist/medewerker bediening

Hotel Johannes Vermeer is een hotel in het centrum van Delft. Het hotel is op zoek naar een receptionist/medewerker in de bediening. Ben je gastvrij, flexibel, zelfstandig, en spreek je goed Engels? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Bekijk hier meer informatie over deze vacature.

Verkoopmedewerker

A.J. Prins Kantoorvakhandel is op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker. Jij helpt in de winkel en bezorgt af en toe bestellingen bij de zakelijke klanten. Je hebt goede communicatievaardigheden, denkt en werkt klantgericht. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Bekijk hier meer informatie over deze vacature.

Receptionist

Ook Hotel de Koophandel is op zoek naar een parttime receptionist. Als medewerker aan de receptie ben je hét aanspreekpunt voor de gasten. In deze baan heb je de onder meer volgende werkzaamheden: in- en uitchecken van (inter)nationale hotelgasten, aannemen en verwerken van reserveringen en het beantwoorden van vragen.

Bekijk hier meer informatie over deze vacature.

Verzorgende 3IG

DuoZorg is een instantie die verpleegkundige thuiszorg levert. Voor het wijkteam in Delft is de organisatie op zoek naar een verzorgende 3IG voor 16 tot 32 uur per week. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgvraag van de klant en verricht curatieve en preventieve taken bij de klant thuis.

Bekijk hier meer informatie over deze vacature.

Keukenmedewerker

Barbaar is een café-restaurant waar je tussen 09.00 en 0.00 uur terecht kunt voor broodjes, avondmaaltijden en borrelhapjes. Ze zijn op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die het leuk vindt om een bijdrage aan de keukenorganisatie te leveren en goed zelfstandig kan werken.

Bekijk hier meer informatie over deze vacature.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.