Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 5 x leuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 7 december 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Parkeerhandhaver

ParkerenDelft is zoek naar een parkeerhandhaver. In deze functie voer je de parkeercontrole uit en handhaaf je het parkeerbeleid. Daarnaast controleer je op het fout- en slordig parkeren. Het is voor deze functie belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Lijkt het je wat? Solliciteren kan via de onderstaande button.

zuidpoortgarage parkeren delft

Parkeerhandhaver

ParkerenDelft Dienstverband: Branche: Standpla...

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker haal je met een dienstauto bij patiënten afgenomen materialen op. Hiervoor rij je volgens vaste routes langs huisartspraktijken en prikpunten. Het gaat om een flexibele functie waarbij je oproepbaar bent van maandag tot en met zaterdag. De meeste routes worden gereden tussen 09.00 en 17.00 uur. Meer informatie vind je in de onderstaande vacature.

Logistiek Medewerker

Reinier de Graaf Groep Dienstverband: Branche: ...

Medewerker grand café

Lijkt het je leuk om gastheer of gastvrouw te zijn voor de klanten van Hanos? Dan heb je mazzel, want de horeca groothandel heeft een vacature. In deze functie ontvang je klanten, neem je hun bestelling op en bereid je koffiespecialiteiten. Je hebt regelmatige werktijden, maar bent wel inzetbaar op koopavonden en in het weekend. Lijkt het je wat om fulltime aan de slag te gaan? Check dan de vacature!

Hanos Delft

Medewerker Grand Café

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je gastheer of gastvrouw bent richting onze klant...

Vulploegmedewerker

Als je een aanpakker bent, graag in teamverband werkt én het leuk vindt om klanten tevreden te houden, heeft Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan een vacature voor je vrij. Jij gaat voor 12 tot 32 uur aan de slag als vulploegmedewerker. Meer informatie vind je in de onderstaande vacature.

Albert heijn wh van leeuwenlaan

Vulploegmedewerker (12 tot 32 uur)

Goed verdienen in een leuk team! Als vakkenvuller (vulploegmedewerker) bij Albert Heijn help je b...

CV Monteur

Aditech is op zoek naar een CV monteur. In deze functie houd je je bezig met alle vlakken van de verwarmings- en installatietechniek. Denk aan CV-ketels, warmtepompen, leidingwerk en (zonne)boilers. Het gaat om een fulltime functie. Meer weten? Check dan de vacature!

CV Monteur

Aditech Dienstverband: Branche: Standplaats: ...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.