Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken of studeren: bij deze horecazaken en hotels in Delft kan het

Door Iris Olsthoorn 2 oktober 2020

Rondrennende kinderen, huisgenoten die harde muziek draaien of een partner die constant door jouw telefoontjes heen tettert: thuiswerken of -studeren is soms niet makkelijk. Toe aan een rustig en productief dagje? In Delft zijn verschillende horecazaken en hotels waar je terecht kunt. Deze zaken hebben speciale studeer- of werkarrangementen: 

Pssst.. Mis jij nog een locatie in dit lijstje? Laat het ons weten via [email protected]

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Hotel de Plataan

Foto: Hotel de Plataan

Wie behoefte heeft aan een werk- of studeerplek buitenshuis, kan op het Doelenplein terecht bij Hotel de Plataan. De vergaderruimtes zijn hier omgebouwd tot werkplekken en ook in het huiskamercafé is plaats gemaakt. Voor wie zich écht moet concentreren is er een stilteruimte. Voor wie juist moet vergaderen zijn er projectruimtes voor vier tot zes personen.

Voor €4,- heb je een werkplek, stroom, Wi-Fi, koffie of thee, water en wat lekkers. Je boekt een plekje voor een tijdsblok (van 09.00 tot 13.00 uur, 14.00 tot 18.00 uur of 18.00 tot 22.00 uur). Reserveren kan via deze site.


Meer over Hotel De Plataan Delft Centrum ontdekken?

Hotel De Plataan Delft Centrum hotels

Geopend07:00 - 23:30

Doelenplein 10, Delft

Bekijk meer:hotels

Huszár

Heb je even een paar uurtjes in opperste concentratie nodig, maar vind je het helemaal alleen toch een beetje ongezellig? Dan zit je goed bij Huszár. Hier kun je komen werken tussen 09.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur. Er zijn voldoende tafeltjes om coronaproof te kunnen werken en het is binnen extra gezellig gemaakt.

View this post on Instagram

De terrasboot is opgeruimd en we hebben het binnen helemaal coronaproof en toch ook gezellig gemaakt 💪💛 Via de website www.huszar.nl kun je heel makkelijk een tafel reserveren. Binnen wandelen is natuurlijk ook nog steeds mogelijk! 7 dagen per week Lunch: 11.00 uur tot 17.00 uur Diner: 17.00 uur tot 21.00 uur Maandag t/m vrijdag kun je ook heerlijk bij ons werken van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag kan er in de ochtend worden gewerkt en klappen we s'middags de laptops dicht om lekker te borrelen 🍻 Pauze is ook belangrijk 😉🍷 Voor wat betreft het nieuwe mondkapjesadvies zie foto 2 en 3 😂 Wij werken vanaf nu in de bediening met een mondkapje 😷 Het is even wennen, maar we hopen dat het bijdraagt aan het veiligheidsgevoel. Tot snel bij Huszár! #huszardelft #coronaproof #endoor #mondkapje #werkplek #lekkerlunchen #diner #allesuiteigenkeuken #huppekee #hihahuszar

A post shared by Huszar (@huszardelft) on


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Wijnhaven

De Wijnhaven biedt een goede oplossing voor studenten die een dagje níet studerend in hun kamer opgesloten willen zitten. Je kunt hier een plekje reserveren om van 11.00 tot 17.00 uur te studeren. Voor €10,- krijg je een plekje, een kopje koffie of thee en een 12-uurtje om je harde werk-honger te stillen. Studeer ze!

Reserveer een plekje in ons restaurant om te studeren! Je krijgt een kopje koffie of thee en een 12-uurtje voor €10,-….

Posted by Café-Restaurant de Wijnhaven on Monday, 21 September 2020


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Hotel de Koophandel

hotel-de-koophandel

Hotel de Koophandel zit niet zo vol als normaal en heeft daarom een aantal hotelkamers getransformeerd tot privé werkplekken. Je hebt je eigen bureau, eigen toilet, gratis wifi, Nespresso machine en waterkoker en roomservice, of je neemt je eigen boterham mee. Meer info vind je op de site van de Koophandel.


Meer over Hotel de Koophandel ontdekken?

Hotel de Koophandel hotels

GeopendHele dag

Beestenmarkt 30, Delft

Bekijk meer:hotels

De Kat in de Stad

Café de Kat in de Stad is sinds kort weer heropend! En dat is maar goed ook, want ook dit is een goede plek om te werken of te studeren. Er is verse koffie en wifi. En als je die laatste uurtjes van het werken of studeren echt even rustig aan wilt doen, kun je er natuurlijk ook gewoon een biertje bij pakken.

Thuiswerken…. of met uitzicht op de mooie markt van delft… ik zou het wel weten. *WIFI *Verse koffie *Vele…

Posted by De Kat in de Stad on Tuesday, 29 September 2020


Meer over De Kat in de Stad ontdekken?

De Kat in de Stad Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Markt 33, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Leonidas

lunchcafé leonidas vacatures

Wie al regelmatig in een café in de stad werkt, vind het misschien niet verrassend dat Leonidas in dit rijtje staat. Leonidas is een café waar veel (flex)werkers al jaren graag aanschuiven. Deze zaak heeft grote tafels (er moet ten slotte een hele high tea op passen), dus er is genoeg plek voor je laptop en al je papieren. Zeker voor de theedrinkers is dit een fijne plek: voor €2.95 kun je hier onbeperkt thee drinken. Krijg je honger of lekkere trek? Dan kun je hier uitgebreid lunchen met soep en een broodje.


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Geopend09:00 - 22:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.