Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dichtbij huis! 5 x vacatures in Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 5 september 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Test Engineer

In deze functie zorg je voor de elektrische beproeving en keuring van de componenten, welke gericht zijn op het waarborgen van de kwaliteit van de hoogspanning componenten. Je werkt vanaf het hoofdkantoor Benelux in Delft in een 2-ploegendienst, van 06.00 uur tot 14.00 uur of van 14.00 uur tot 22.00 uur. Lijkt het je wat? Lees dan de hele vacature hieronder!

Test Engineer 2-Ploegen

Atlas Professionals Dienstverband: Branche: St...

Storingsmonteur TD

Je inspecteert (preventief en ad hoc) technische installaties om storingen te verhelpen en te voorkomen. Je werkt in de werkplaats en in het magazijn. Je bent bereid om periodiek ploegendiensten te draaien. Ook komt het voor dat je in het weekend en in de avond uren stand-by moet staan. Interesse? Lees hieronder verder.

Storingsmonteur TD

Krosto Techniek Dienstverband: Branche: Standp...

Allround onderhoudstimmerman

Op zoek naar een afwisselende baan? Die heeft JobXion voor je! Voor dit leuke bedrijf uit Delft zoeken een ervaren onderhoudstimmerman. Het bedrijf onderhoud vooral utiliteitsgebouwen in o.a. Amsterdam , Utrecht en Delft. Veelal voor de rijksoverheid, NS en ziekenhuizen. De werkzaamheden zijn heel divers. Dit bedrijf bied jou ook een bus van de zaak aan, iedere vrijdag een vrijmibo en kans om bij hun in dienst te komen. Klinkt toch goed? Ook krijg je veel vrijheid van handelen, als je maar zelfstandig te werk gaat. Interesse? Kijk dan zeker even verder.

Allround onderhoudstimmerman Rijswijk

JobXion Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Projectondersteuner hoogheemraadschap

Als projectondersteuner biedt je organisatorische, administratieve en secretariële ondersteuning aan de senior projectleider en de projectleiders van de uitvoeringsprojecten. Heb jij ervaring met projecten binnen een waterschap, gemeente, provincie of Rijkswaterstaat? Lees dan de volledige vacature hieronder.

Projectondersteuner hoogheemraadschap

Van Dijk Employment Services Dienstverband: Branche: ...

Eerste operator

In deze functie kom je te werken in een gezellig team van 50 medewerkers. De afdeling bestaat uit 3 machinegroepen. Elke machinegroep maakt hun eigen product en bestaat uit 2 operators. Als 1e operator stuur je de machinegroepen en 2e operators aan. Enkele taken die je gaat uitvoeren zijn het aansturen en begeleiden van operators. Het ontvangen, beoordelen en verwerken van productieorders en het instellen, ombouwen en controleren van de machines. Benieuwd naar de rest van de vacature? Bekijk hem hieronder.

Eerste operator/1e operator

WerkTalent Dienstverband: Branche: Standplaats...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.