Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 8 augustus 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Zorgtopper voor in de thuiszorg

Is werken in de thuiszorg jou op het lijf geschreven? Wil jij als ZorgTopper zelf de regie hebben over je rooster en daarbij de perfecte combinatie creëren tussen werk en privé? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou! Voor in de thuiszorg is DUOZorg op zoek naar een Verzorgende IG voor de korte ochtend-, avond- en weekenddiensten van circa 4 á 5 uur. Lijkt het je wat? Bekijk dan snel de hele vacature hieronder!

2009 – Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG (thuiszorg) – Delft

DuoZorg Uitzendbureau Spijkenisse Dienstverband: Branche: ...

Senior adviseur bodem en grondwater

Bij Ramboll kom je te werken bij een wereldwijd ingenieurs en adviesbureau en help je mee aan het oplossen van de uitdagingen waarmee we in onze samenleving worden geconfronteerd. We zoeken collega’s die zich voelen aangetrokken en worden geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in de richting Milieukunde, Aardwetenschappen, Land- en Watermanagement, Fysische Geografie, Chemische Technologie, of vergelijkbaar? Ongeveer 5- 10 jaar relevante werkervaring, vertrouwd met werken in een internationale consultancy-omgeving? En ook nog eens goede communicatieve vaardigheden met klanten, (onder)aannemers, juridisch adviseurs en overheden? Dan is Ramboll wellicht op zoek naar jou. Lees snel verder op de onderstaande vacature!

Senior adviseur bodem en grondwater

Ramboll Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

High Potential Software Developer

Voor het innovatiecentrum zoeken ze bij Trinamics een High-Potential die zichzelf wilt ontwikkelen op het gebied van software development. Trinamics ontwikkelt technisch hoogstaande applicaties op het gebied van sensoren, monitoring en navigatie. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van technisch hoogstaande applicaties. Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe features. Het testen van code en programmeren met behulp van Design Patterns. Lijkt dit je wel wat? Kijk dan vooral even naar deze vacature.

High Potential Software Developer

Trinamics BV Dienstverband: Branche: Standplaa...

Commercieel telefonisch medewerker

Ben jij commercieel en heb jij een vlotte babbel? Weet jij veel van gereedschap en weet jij deze te verkopen? Voor een familiebedrijf uit Delfgauw ga je in deze functie bestaande of potentiële klanten telefonisch benaderen om het klantenbestand uit te breiden. Het is jouw taak om mensen kennis te laten maken met dit bedrijf, afspraken maken en ervoor zorgen dat deze bedrijven zich ook zullen gaan binden aan de opdrachtgever. Daarnaast zal je ook administratief ondersteunen bij de verkoop. Interesse? Lees dan verder!

luba uitzendbureau delft

Commercieel telefonisch medewerker

Luba Uitzendbureau Delft Dienstverband: Branche: ...

Verpleegkundige thuiszorg

Als verpleegkundige spreekt het je aan om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en professioneel team, waarbinnen je zelfstandig werkt. Jij haalt voldoening uit het bieden van de juiste zorg aan cliënten in hun thuissituatie, waarbij je altijd uitgaat van de wensen en mogelijkheden die deze mensen hebben. Verantwoordelijkheidsgevoel is één van je kernkwaliteiten en dit komt goed tot zijn recht in de regisserende functie die je hebt. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ZorgTopper die ze zoeken!

2008 – Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundige (thuiszorg) – Delft

Careyn Zorg Thuis DWO/NWN Dienstverband: Branche: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.