Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 25 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Onderzoeker | adviseur Duurzame Mobiliteit

CE Delft heeft al meer dan 40 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. Ze adviseren overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. Ze zijn nu op zoek naar een junior of medior onderzoeker Duurzame Mobiliteit. Heb jij een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in maatschappijwetenschappelijke of een economische richting? Een sterk analytisch vermogen en goede onderzoekvaardigheden gecombineerd met zowel kwantitatief als beleidsmatig inzicht? Dan is deze vacature misschien wel interessant voor jou! Bekijk ‘m hieronder.

Onderzoeker | adviseur Duurzame Mobiliteit

CE Delft Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Medior secretaresse

Bij CE Delft zoeken ze een secretaresse voor 24 tot 32 uur in de week. Heb jij een secretarieel/administratieve opleiding op MBO+-niveau? Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een uitstekende typvaardigheid? Bekijk de vacature dan hieronder en misschien hebben jullie wel een match!

Medior secretaresse (24-32 uur per week)

CE Delft Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Verkoopmedewerker Delft

Ben jij iemand die graag klanten van advies voorziet en ook nog eens kennis hebt van installatietechniek? Dan is Adecco op zoek naar jou! Als verkoopmedewerker kom je te werken in een winkel voor de professionele installateur, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan loodgieters. Dagelijks komen deze klanten in de winkel om materialen op te halen. Jij gaat hen adviseren en helpen en je bent samen met je collega verantwoordelijk voor het runnen van de winkel. Lijkt het je wat? Lees de volledige vacature hieronder!

Verkoopmedewerker Delft

Adecco Direct Dienstverband: Branche: Standpla...

Senior projectmanager gebiedsontwikkeling

Ben jij een politiek-bestuurlijke en sensitieve projectmanager die ervaring heeft met stakeholdermanagement en de sturing van integrale binnenstedelijke gebiedsontwikkelingsprojecten? Dan is Van Dijk Employment Services op zoek naar jou! Voor een grote gemeente in Zuid-Holland zijn ze op zoek naar een senior projectmanager gebiedsontwikkeling. Als senior projectmanager gebiedsontwikkeling ga je aan de slag op de afdeling Programma’s en Projecten, binnen het cluster Ruimte & Economie. Het cluster Ruimte & Economie houdt zich bezig met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van ongeveer alles wat je kunt aanraken: wegen, water, gebouwen, bedrijven en groenvoorzieningen. Lijkt het je wat? Lees de vacature hieronder verder!

Senior projectmanager gebiedsontwikkeling

Van Dijk Employment Services Dienstverband: Branche: ...

Onderzoeker | adviseur Energievoorziening

CE Delft heeft al meer dan 40 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. Ze zijn voor de uitbreiding van het team op zoek naar een onderzoeker/adviseur Energievoorziening. De sector Energie en Brandstoffen houdt zich onder andere bezig met de verduurzaming van de energievoorziening. Daarin werken ze aan de grote uitdaging van de energietransitie: de omschakeling van fossiele naar duurzame energiebronnen, met een focus op de gevolgen voor elektriciteitsnetwerken en het energiesysteem als geheel. Lijkt het je wat? Lees de volledige vacature hieronder!

Onderzoeker I adviseur Energievoorziening

CE Delft Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.