Werken bij McDonald’s Delft-Noord is supertof en dit is waarom

Aangeboden door McDonald’s Delft-Noord 12 november 2018

Wist je dat McDonald’s Delft-Noord één van de grootste McDonald’s vestigingen van Nederland is? Iedere dag gaan er talloze burgers, McFlurry’s en kopjes koffie over de toonbank. Maar ja: die moeten natuurlijk ook worden klaargemaakt… En daar kan het restaurant jou goed bij gebruiken! Vestigingsmanager Taco vertelt waarom het een heel goed idee is om bij de Mac te gaan werken.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Elke dag is anders

“Als je aan de slag gaat bij de Mac, ben je écht niet alleen McFlurry’s aan het mixen. Elke dag is anders. De ene keer werk je bij de McDrive, de volgende dag in de keuken en dan weer in het McCafé.”

Het is supergezellig

De verschillende taken zorgen ervoor dat het werk leuk blijft. Maar wat minstens zoveel bijdraagt aan plezier in je werk, zijn leuke collega’s. Ook daarmee zit het wel goed. “Vaak zeggen nieuwe medewerkers: ik werk hier een jaartje en daarna zoek ik weer wat anders. Maar uiteindelijk blijven de meeste mensen jaren plakken omdat het zo gezellig is”, vertelt Taco. “Er ontstaan hier vriendschappen en dat maakt dat er altijd een goede sfeer hangt. Dat is wel zo fijn als je hard aan het werk bent!”

Er zijn doorgroeimogelijkheden

Het is trouwens best makkelijk om lang te blijven werken, want er zijn veel doorgroeimogelijkheden. “Als je hier binnenkomt als crewlid, zijn er ook mogelijkheden om promotie te maken. Op dit moment is 100 procent van het managementteam binnengekomen als crewlid en zo doorgegroeid. Daarnaast kun je intern een MBO diploma halen op niveau 2, 3 en 4, waarmee je kunt doorgroeien tot eerste medewerker, floormanager of assistent manager.”

Iedereen is welkom

Overigens is werken bij McDonald’s Delft-Noord écht niet alleen leuk als bijbaantje. “We zijn op dit moment bijvoorbeeld op zoek naar terreinmedewerkers. Dit is een functie die je zowel parttime als fulltime kunt doen. Je bent hierin verantwoordelijk voor ons terrein en de omgeving. Je kunt je eigen tempo bepalen en er is veel ruimte om je eigen werk in te delen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn daarom heel erg welkom om te solliciteren op deze vacature!” Naast terreinmedewerkers zoekt McDonald’s ook crewleden, een floormanager én een management trainee. Er is dus letterlijk voor iedereen een leuke job!

Je kunt werken op een tijd die jou uitkomt

Ben jij niet zo’n type dat van negen tot vijf wil werken? Solliciteer dan vooral, want je kunt aan de slag op een tijd die voor jou uitkomt. McDonald’s Delft-Noord is 24/7 open. Of je nu een ochtendmens bent of een nachtbraker, het is mogelijk.

De personeelsfeesten zijn supervet

Een goede baan zonder personeelsfeesten dat is natuurlijk niet zo leuk. Bij McDonald’s weten ze wel hoe ze een feestje moeten geven. “We organiseren elk jaar twee grote personeelsfeesten. Zo hebben onlangs een hele leuke barbecue gehad bij Beachclub Birds in Den Haag.”

Lijkt het je wel wat om te werken bij McDonald’s Delft-Noord? Bekijk dan hier alle vacatures en solliciteer meteen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door McDonald’s Delft-Noord. Meer over McDonald’s Delft-Noord ontdekken?

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

Nu openHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.