Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken bij dit kinderdagverblijf is superleuk en dit is waarom

Aangeboden door Wiskids 5 januari 2019

Wil je in het nieuwe jaar een andere baan? Grijp dan je kans bij Wiskids, want de kleinschalige kinderopvang is op zoek naar pedagogisch medewerkers. Eigenaresse Dinny vertelt waarom het zo leuk is om hier te werken.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Je krijgt de kans om een band op te bouwen met de kinderen

wiskids delft
Dinny met een aantal kinderen

Bij Wiskids wordt gewerkt met verticale groepen. “Dit betekent dat er in elke groep kinderen zitten van alle leeftijden”, vertelt Dinny. “Hierdoor krijg je een soort gezinssituatie: dat werkt prettig én is goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Ze blijven hierdoor vier jaar in dezelfde groep. Je krijgt als pedagogisch medewerker dus echt de kans om een band op te bouwen met de kinderen. Dat is fijn voor jou én het kind, want die hoeft niet na twee jaar weer aan een andere collega te wennen.” Een ander voordeel van de kleinschaligheid van Wiskids is dat je makkelijk contact houdt met ouders. “We kennen iedereen persoonlijk. Wel zo leuk!”

Je mag veel zelf bepalen

wiskids delft

Met twee groepen zijn er ook niet zoveel collega’s. In totaal werken er zeven mensen bij Wiskids. Je hebt daardoor veel inspraak in wat er gebeurt. “We hebben wel een dagprogramma, maar je mag verder zelf bepalen wat je gaat doen. Gaan jullie gezellig naar de speeltuin, of binnen knutselen? Het is aan jou en je collega’s. Ook als het gaat om nieuw speelgoed of bedjes, mogen de pedagogisch medewerkers daarin meedenken. We doen alles in samenspraak met elkaar. Zelfs over het aannemen van nieuwe collega’s denken de huidige medewerkers mee.”

Wil je bijleren? Dat kan!

wiskids delft

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Dat vindt Dinny ook en daarom biedt Wiskids mogelijkheden om bij te leren. “Wil je bijvoorbeeld een muziekinstrument leren spelen? Of praktijkbegeleider worden voor stagiaires? Geef het aan en je mag er een cursus in doen. Daarnaast kun je ieder jaar je EHBO en BHV diploma bijspijkeren. Verder mag je dit jaar de (van de overheid verplichte) cursus werken met baby’s volgen.”

Lijkt het je wat om te werken bij Wiskids? Bekijk dan hieronder de volledige vacature én hoe je kunt solliciteren.

wiskids delft
Topper

Pedagogisch medewerker

Wiskids
Parttime - Geplaatst op 05 jan 2019

Meer over Wiskids ontdekken?

Wiskids kinderopvang

Gesloten07:30 - 18:30

Voorstraat 58, Delft

Bekijk meer:kinderopvang
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.