Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verkoopmedewerker of functioneel beheerder: 5 leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 25 februari 2018

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag! Wij hebben de leukste vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je tussen? Kijk dan even tussen de andere Delftse vacatures!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Functioneel beheerder

Parkeren Delft is op zoek naar een functioneel beheerder! In deze fulltime functie houd je je bezig met het functioneren van de dagelijkse operatie van het parkeerproces in Delft. Verder ben je ook in staat om analyses te doen naar aanleiding van veel voorkomende storingen. Ook help je met het oplossen van problemen van klanten.

Bekijk de vacature hier.


Meer over ParkerenDelft ontdekken?

ParkerenDelft auto en mobiliteit

GeopendHele dag

Zuidwal 14, Delft

Bekijk meer:auto en mobiliteit

Keukenmedewerker

Restaurant De Beren is op zoek naar een medewerker voor in de keuken! In deze functie ga je aan de slag aan de warme kant van de keuken. Ben jij minimaal 16 jaar en lijkt het jou leuk om in de avonduren en weekenden ons team te versterken? Dan is dit iets voor jou!

Bekijk de vacature hier.


Meer over De Beren Delft ontdekken?

De Beren Delft restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:00

Beestenmarkt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Medewerker vers

Plus Tanthof is op zoek naar een medewerker vers. Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de brood, kaas en vleeswaren afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van producten, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging en presentatie. Het gaat hier om een functie van 40 uur per week.

Bekijk de vacature hier.


Meer over Plus Tanthof ontdekken?

Plus Tanthof supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Bikolaan 171, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Sport- en bewegingscoördinator BSO

Kinderopvang Bam! is op zoek naar een sport- en bewegingscoördinator. Binnen deze baan ga je sportieve activiteiten organiseren gericht op de ontwikkeling van het kind. Het is verder belangrijk dat je de Engelse taal beheerst, want de kinderopvang is tweetalig.

Bekijk de vacature hier. 


Meer over Kinderopvang Bam! ontdekken?

Kinderopvang Bam! kinderopvang

Geopend07:00 - 19:00

Palmyraplaats 2, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

Verkoop-/kassamedewerker

Ben jij altijd vrolijk? Hou je van afwisseling? En ben je een pietje-precies? Dan zoekt Coop jou! Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Het is verder belangrijk dat je klantvriendelijk en enthousiast bent.

Bekijk de vacature hier.


Meer over Coop Hof van Delft ontdekken?

Coop Hof van Delft supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Hof van Delftlaan 69-75, Delft

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.