Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van communicatiemedewerker tot aan badkamerverkoper: 5 leuke vacatures in Delft

Door Martine Wooning Berkhuizen 19 september 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Communicatie- en marketingmedewerker

Coöperatie De VAK, centrum voor de kunsten Delft, is een collectief van ongeveer 100 kunstdocenten dat sinds 2016 kunstlessen verzorgt voor Delft en omgeving.
De VAK is op zoek naar een Communicatie- en marketingmedewerker (0,8 fte)
Wat ga je doen? Communicatieplannen maken en uitvoeren. Het bewaken en verder ontwikkelen van de branding en huisstijl. Het beheer en ontwikkeling van de website, nieuwsbrief en sociale media-kanalen. Enthousiast geworden? Lees dan verder en misschien word jij wel de nieuwe communicatie- en marketingmedewerker van VAK!

VAK Delft

Communicatie- en marketingmedewerker

Coöperatie De VAK, centrum voor de kunsten Delft, is een collectief van ongeveer 100 kunstdocenten d...

Medewerker beton

Is jouw loopbaan in de beton gegoten? Vind je het niet erg om vies te worden? En is een goede werksfeer belangrijk? Dan is deze vacature iets voor jou. Dit ga je allemaal doen. Inbouwen en ombouwen van houten mallen. Wapening en instortvoorzieningen aanbrengen. Beton storten. Het afwerken van betonelementen. Enthousiast geworden? Lees hieronder de volledige vacature.

Medewerker beton

Is jouw loopbaan in de beton gegoten? Vind je het niet erg om vies te worden? En is een goede werksf...

Ervaren Badkamer Verkoper

Excellence Badkamers in Delft biedt hoogwaardige badkamers op maat. Je houdt je bezig met verkoop en advies over een uitgebreid en bijzonder maatwerk assortiment van diverse merken in het hoge segment. Daarbij help je de klant de juiste keuze te maken met diverse samenstellingen en mogelijkheden. Je presenteert op professionele wijze het ontwerp, het assortiment en de diensten van Excellence Badkamers. Interesse? Lees dan snel verder.

Ervaren Badkamer Verkoper

Excellence Badkamers BV Dienstverband: Branche: Standplaats: Sluitingsdatum: fulltime De...

Productie Meewerkend Voorman/-vrouw

Ga jij de inkoop, planning, productie en service van hun snelgroeiende technologiebedrijf op rolletjes laten lopen en de productieafdeling verder uitbouwen? Je beweegt je in de breedte op de terreinen Inkoop, Planning en Productie. Er werkt nu nog een klein aantal medewerkers die je zelf zult aansturen. Dit aantal gaat komende jaren verder groeien. Je rapporteert aan de Operations Director en werkt met hem nauw samen in verbeterprojecten. Naast de leidinggevende taken (60% van je tijd) verzorg je zelf ook een aantal productie werkzaamheden (40%). Interesse? Lees de volledige vacature hieronder.

Productie Meewerkend Voorman/-vrouw

Ga jij de inkoop, planning, productie en service van ons snelgroeiende technologiebedrijf op rolletj...

Debiteuren beheerder Duits

Voor een opdrachtgever in omgeving Delft is Page Personnel op zoek naar een Accounts Receivable Specialist. De opdrachtgever is een Internationaal bedrijf wat zich bezig houdt met productie en onderzoeken wereldwijd. Wat ga je doen. Je draagt zorg voor tijdige betalingen en maakt hier afspraken over met de klant. Je beheert betalingsregelingen. Je onderhoudt contact met klanten die betalingsregelingen niet nakomen. En dit allemaal in het Duits. Ben jij de aangewezen persoon? Lees dan snel verder.

Debiteuren beheerder Duits

Page Personnel Dienstverband: Branche: Standpl...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.