Pizzabakker bij Papa John’s en 4 andere supertoffe vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 10 november 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerkers

Al gezien? Papa John’s opent binnenkort een vestiging in Delft aan de Papsouwselaan. Om straks open te kunnen, heeft het bedrijf natuurlijk heel veel mensen nodig! De pizzaketen is onder andere op zoek naar pizzabakkers, een assistent manager en bezorgers. Meer weten? Check de vacature.

papa john's delft

Medewerkers

Papa John’s Delft
Fulltime_parttime - Geplaatst op 10 nov 2018

Postbezorger

Op zoek naar een bijbaan en workout in één? Wordt dan postbezorger! PostNL is op zoek naar bezorgers in verschillende wijken in Delft. Het gaat om een baan waarbij je twee tot vier uur per dag werkt. Voor meer informatie check je de vacature.

vacatures postbezorger postnl

Postbezorger

PostNL
Parttime - Geplaatst op 10 nov 2018

Verkoper afdeling Bouw & Hout

Als je op zoek bent naar een leuke fulltime job én wel wat hebt met klussen, hebben we een leuke vacature voor je. Hornbach is op zoek naar een verkoper voor de afdeling Bouw & Hout. In deze functie hou je je bezig met het adviseren van klanten en bewaak je het assortiment.

winkels open op Koningsdag

Verkoper afdeling Bouw & Hout

Hornbach Ypenburg
Fulltime - Geplaatst op 10 nov 2018

Keukenmedewerker

Kook jij de sterren van de hemel of wil je dolgraag goed leren koken? Pak dan nu je kans, want Jent zoekt keukenmedewerkers. Jent maakt betaalbare healthy fastfood en daar kun jij straks je steentje aan bijdragen. Lijkt het je wat? Bekijk dan hieronder hoe je kunt solliciteren.

Jent Delft
Topper

Keukenmedewerker

JENT
Parttime - Geplaatst op 10 nov 2018

Verkoopmedewerker

Als je op zoek bent naar een leuke bijbaan én gek bent op alcohol, hebben we een droombaan voor je. Gall & Gall is op zoek naar nieuwe medewerkers voor vier tot negen uur per week. Het is dus prima te combineren met je studie! Let op: je moet minimaal 21 jaar zijn om te kunnen solliciteren.

albert heijn xl delft

Verkoper

Gall & Gall Delft Martinus Nijhofflaan
Parttime - Geplaatst op 10 nov 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.