Pak je kans! Hier vind je binnenkort je nieuwe droombaan

Aangeboden door Werkse! 11 april 2019

Als je geen werk hebt, weet je ongetwijfeld dat het belangrijk is om eropuit te gaan. Werkse! combineert op vrijdag 19 april de zoektocht naar een baan én een leuk uitje tijdens de Banenmarkt in het stadskantoor.

Nu horen we je denken: hoe kan een banenmarkt nu een leuk uitje zijn? Laat dat maar aan Werkse! over. Naast dat je werkgevers uit de regio ontmoet, geniet je van een hapje en een drankje en er treedt een band op. Verder kun je verschillende workshops volgen, zoals hoe je jezelf kunt presenteren op social media. Je hoeft geen oppas te regelen, want voor de kinderen is er ook genoeg vermaak. Er loopt een clown rond, een man op héle hoge stelten en er zijn kleurplaten. Je bent dus echt een middagje uit!

Deze werkgevers staan er

Op de banenmarkt staan werkgevers uit heel veel verschillende sectoren. Denk aan zorginstelling Pieter van Foreest, massagesalon QoQo Massage, groothandel Hanos, uitzendbureau Transport People, fietsenstalling Biesieklette, installatiebedrijf SPIE en bouwbedrijf Binck Groep. In totaal staan er meer dan twintig werkgevers die allemaal goede mensen zoeken zoals jij. Ook de uren zijn divers: of je nu wat wilt bijverdienen zodat je de kinderen een extraatje kunt geven of een fulltime job zoekt. Vergeet trouwens niet je CV mee te nemen. Je kunt tijdens één van de workshops leren hoe je die verbetert én misschien komt hij wel van pas tijdens een gesprek met een werkgever!

Voor iedereen

Het is de eerste keer dat Werkse! een banenmarkt organiseert van dit formaat. “We hebben al vaker banenmarkten georganiseerd in wijkcentra”, vertelt Jeffrey Merkx, accountmanager van Werkse!. “We vonden het nu tijd om het eens groter aan te pakken. We willen Delftenaren laten zien dat Werkse! er is voor iedereen, écht niet alleen als je in de bijstand zit. Het is voor elk mens van belang om te werken, zodat je sociale contacten en een ritme hebt. Daar helpen we graag bij tijdens de Banenmarkt!”

Praktische informatie

De Banenmarkt van Werkse! is op vrijdag 19 april tussen 12.30 en 17.00 uur in het Stadskantoor, Stationsplein 1 in Delft. Wil je meer weten? Klik dan even op de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Werkse!. Meer over Werkse! ontdekken?

Werkse!

Vandaag gesloten

Gantel 23, Den Hoorn

adv.