Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vind je nieuwe baan tijdens de speeddate bij Plukkebol kinderopvang

Aangeboden door Plukkebol Kinderopvang 14 januari 2020

Heb jij een diploma als pedagogisch medewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak op een laagdrempelige manier kennis met Plukkebol kinderopvang tijdens de speeddates op woensdag 22 januari.

De speeddates vinden plaats op de locatie aan de Raamstraat. Voor je gaat kletsen met je potentiële nieuwe collega’s, krijg je natúúrlijk een rondleiding. Het zal je dan meteen opvallen dat de opvang bijzonder ruim is opgezet. Ook is er een grote tuin waar de kinderen lekker kunnen buiten spelen. Ook de locaties aan de Van Embdenstraat en de Rotterdamseweg zijn op deze manier ingericht. Dat biedt heel veel mogelijkheden voor toffe activiteiten! Heb je trouwens een sportieve achtergrond? Dan kun je je ei kwijt op de Rotterdamseweg, want dit is een sport-BSO.

Kom kennis maken

Na de rondleiding kun je al je vragen kwijt bij de medewerkers van Plukkebol. Ook vertellen ze je meer over de kinderopvang. “Je hoort welke mogelijkheden er zijn, hoe Plukkebol is ontstaan en hoe de medewerkers het zélf vinden om hier te werken”, vertelt Kim van Plukkebol. “Het gaat op een leuke, ontspannen manier. Dus ook als je Plukkebol gewoon even wilt vergelijken met je huidige werkplek, ben je van harte welkom. Goed om te weten: er werken óók mannen bij ons!”

Hier is Plukkebol naar op zoek

Waar de kinderopvang en BSO naar op zoek is? Kim vertelt: “We hebben ruimte op de BSO en sport-BSO voor mensen met een afgeronde opleiding in de kinderopvang. Het gaat om parttime functies, maar we hebben ook altijd ruimte voor invalmedewerkers op de BSO en bij het kinderdagverblijf.”

Meld je aan!

Lijkt het jou wel wat om te werken bij een kinderopvang waar je gewaardeerd wordt en veel ruimte is voor eigen initiatief? Kom dan speeddaten bij Plukkebol kinderopvang! Je bent van harte welkom op 22 januari tussen 19.00 en 20.00 uur op Raamstraat 65 in Delft. Aanmelden kan via [email protected] o.v.v. speeddate.


Meer over Plukkebol Kinderopvang ontdekken?

Plukkebol Kinderopvang kinderopvang

Gesloten07:30 - 18:30

Raamstraat 65, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

adv.