Nu solliciteren, morgen een baan: dit bedrijf zoekt nieuwe medewerkers

Aangeboden door Kinderopvang De Lange Keizer 16 mei 2019

Kinderopvang de Lange Keizer is op dit moment op zoek naar parttime medewerkers die affiniteit hebben met kunst, timmeren en sporten voor de naschoolse opvang. Als je vandaag reageert, kan je supersnel aan de slag! Dit is een kans die je zeker wilt grijpen.

Je denkt misschien: voor een baan in de kinderopvang heb je toch een opleiding nodig? Dat klopt. Maar daar heeft de Lange Keizer iets slims op gevonden. “We hebben ook mensen in dienst die werken-leren. Ze gaan een dagdeel naar school en werken verder op de NSO”, vertelt eigenaar Irma. “Zo leer je een compleet nieuw vak én verdien je meteen geld.”

Goed te combineren met ander werk

Als pedagogisch medewerker op de naschoolse opvang ga je in de uren na school leuke activiteiten doen met kinderen. Wat je gaat doen? Dat hangt van de locatie af waar je komt werken. Zo bouwen ze op de locatie Robinson in de Delftse Hout de grootste boomhutten, worden op de Oostpoortwachter de mooiste kunstwerken gemaakt en bij de opvang op het Raam wordt flink gesport. “Als je affiniteit hebt met een van deze dingen, is dat dus helemaal mooi. Een baan bij de NSO valt ook goed te combineren met ander werk: als je ’s avonds les geeft in een sportschool kun je bijvoorbeeld drie middagen werken op de NSO. Er is heel veel mogelijk!”

‘Hier krijg je veel vrijheid’

Hoe het is om bij Kinderopvang de Lange Keizer te werken? Dat vertelde pedagogisch medewerker Peter eerder aan indebuurt. “Je krijgt hier heel veel vrijheid, als je je idee maar kunt onderbouwen. Ik heb bijvoorbeeld eens een tonnetje haring gekocht en de vis samen met de kinderen schoongemaakt en opgegeten. Ik vond het belangrijk dat ze leren waar voedsel vandaan komt.”

Over Kinderopvang de Lange Keizer

Handig om te weten: Kinderopvang de Lange Keizer gaat uit van de pedagogische ideeën van Maria Montessori, Jenaplan en Reggio Emilia. Dit betekent onder meer dat kinderen hun eigen gang mogen gaan en zelf bezigheden opzoeken. Er worden wel activiteiten aangeboden, maar kinderen mogen zelf kiezen of ze daaraan meedoen. De activiteiten zijn gericht op zelfontplooiing van de kinderen. Dat betekent dat de pedagogisch medewerkers niet zelf werkjes maken voor de kinderen, maar diverse activiteiten aanbieden en de kinderen daar vervolgens in begeleiden.

Lijkt het je wat?

Ben je enthousiast geworden over een baan als parttime pedagogisch medewerker bij Kinderopvang de Lange Keizer? Stuur je sollicitatie en CV naar [email protected] en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe baan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinderopvang De Lange Keizer. Meer over Kinderopvang De Lange Keizer ontdekken?

Kinderopvang De Lange Keizer kinderopvang

Vandaag gesloten

Rotterdamseweg 51, Delft

Bekijk meer:kinderopvang

adv.