Lijstje: 5 x hele leuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 6 april 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Adviesmedewerker DOK Volwassenen

Zit jij het liefst de hele dag met je neus in de boeken en lees je werkelijk alles wat los en vast zit – van literatuur tot roman? Maak van je hobby je werk en word adviesmedewerker bij DOK op de afdeling volwassenen. Jij geeft klanten deskundig (lees)advies, zowel over de fysieke collectie als het digitale aanbod. Daarnaast zorg je ervoor dat de boekencollectie er aantrekkelijk bijstaat. Het gaat om een functie van 10 tot 20 uur per week.

OPEN en DOK Delft

Adviesmedewerker DOK Volwassenen

DOK is per direct op zoek naar twee nieuwe collega’s ter ondersteuning van de afdeling DOK Volwassen...

Stage bij indebuurt

Jááá, je leest het goed. Je kunt stagelopen bij de allerleukste nieuwssite van Delft! Ben jij op zoek naar een stage lijkt het je leuk om de redactie van indebuurt Delft te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geloof ons: je gaat een hele leuke tijd beleven. Onze stagiair Michiel vertelde eerder: “Ik heb veel vrijheid om eigen ideeën te bedenken en ik leer heel veel nuttige dingen. Bovendien is het op de redactie reuze gezellig.” Lijkt je het wat? Check dan snel de onderstaande vacature.

stage delft

Indebuurt Delft zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van inmiddels maar liefs...

Zelfstandig werkend kok

Werken bij één van de leukste borrelcafés van Delft: het kan! De Gist is op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok. Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden, gaat werken met een Josper oven én komt te werken in een gezellig team. Jij bent een teamspeler, creatief en hebt werkervaring. Een opleiding is niet nodig.

de gist borrelen

Zelfstandig werkend kok

De Gist is op zoek naar een full-time zelfstandig werkende kok! We bieden bij de Gist: Doorgro...

Boekhoudkundig medewerker

Loop jij warm voor het theater én ben je gek op cijfertjes? Dan is de functie van boekhoudkundig medewerker bij Theater de Veste geknipt voor jou. In deze functie verwerk je onder meer inkomende en uitgaande facturen, hou je de dagboeken voor bank en kas bij en doe je het debiteuren- en crediteurenbeheer. Het gaat om een functie voor 21,6 uur per week, meer informatie vind je in de vacature.

vacatures delft werken in delft vacature

Boekhoudkundig medewerker

Voor de afdeling financiën van Theater de Veste zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. De af...

Medewerker bediening

Als jij er blij van wordt om mensen te verwennen met lekkere koffie, heerlijke bonbons en goede lunches, is een baan als medewerker bediening bij Lunchcafé Leonidas iets voor jou. Het is belangrijk dat je houdt van hard werken, weet hoe een professionele koffiemachine werkt en je hebt het liefst ervaring in de horeca.

lunchcafé leonidas

Medewerker bediening

Lunchcafé Leonidas is een sfeervolle plek in hartje Delft. Je kunt er terecht voor ontbijt, brunch, ...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.